nahrazení OS vista XPeckama

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

hozyp
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nahrazení OS vista XPeckama

Příspěvekod hozyp » 24 pro 2007 19:43

Ahoj, koupil jsem si pod stromecek ntb s vistama na upozorneni prodavace, ze s odinstalovanim vist nebude zadny problem. Ted u toho sedim uz hezkych par hodin a ne a ne se toho problemu zbavit :evil: Pres konzoli jsem to uz zkousel(chce to heslo pro administratora- to sem ale ve vistach vubec nezadaval), tak se chci zeptat- jaky je nejschudnejsi zpusob preinstalovani xpeckama ?
co si sam neudelam... to musi obcas nekdo udelat za me;)

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 24 pro 2007 19:45

Když jsi nezadával heslo, tak dej jen ENTER.Nejlepší bude formátování HDD, dělal jsem to také tak.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 25 pro 2007 19:33

Nejschůdnější způsob?-Format C: :lol: :lol: :lol:

Teď vážně-obávám se, že XP ti to nepovolí.Osobně jsem jednou zkoušel spustit ve Virtual PC instalaci Win 2000 na PC s nainstalovanými XP a instalační program skončil s tím, že je v PC novější windows, a protože je instalátor XP v podstatě stejný, tak bych to viděl na stejné chování.
Pokud bys chtěl zachovat nějaká data, tak jedině na jiném oddílu nebo ještě lépe-na jiném médiu.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 25 pro 2007 19:51

tak jednak: heslo administratora zna prodejce, resp. ten kdo to predinstaloval. pokud je to asus ma tusim 000000, ostatni mivaj nekdy prazdne. Jinak se da zmenit kdyz si zapnes administratorskej ucet a pak ho zmenis normalne pres uzivatelske ucty.

co se tyce instalace XP, v prvni rade, to se musi zformatovat visty. tolik k informovanosti prodavace. druhak prodavac mel pravdepodobne na mysli downgrade z vist na xp, ktery je licence mozny pouze z visty ultimate, resp. business. pak muzes wzit xp pro nejlepe OEM licenci, klidne od nekoho pujcit (musi byt samo legalni) a preinstalovat visty. pak zavolas na aktivacni linku, reknes ze provadis downgrade a oni s tebou zaktivujou ty xp. ovladace si musis obstarat samozrejme sam, stejne jako instalacni cd.

jarod72pm
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jarod72pm » 25 pro 2007 20:36

normálně jsem po restartu nabootoval CD s XPčkem a zadal cestu instalace a po upozornění že tam již je systém jsem disk sformátoval a v klidu nainstaloval Win XP.
(měl jsem tam na skoušku win Vista ultimate ale po výměně desky jsem se vracel spět k XPčkám protože jsem zjistil že na Vistu je ještě čas + musel bych měnit nekterý hardware k vůli ovladačům + zatím se rozbíhající záplaty a podpora)
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”