dobry den?
mam problem s PC ukazuje se me hlaska unexpected_kernel_mode_trap
mam uzivatelskyucet administrator a ten je v pohode ale vytvorim ucet pro deti a kdyz se chci prepnout na ten ucet tak se pc neustale restartuje a nejde se do detskeho uctu nalogovat ale kdyz se prepnu do administratorskeho uctu tak se normalne prihlasim
mam widows 8.1
unexpected_kernel_mode_trap
Re: unexpected_kernel_mode_trap
http://www.strejda-google.cz/#unexpecte ... _mode_trap <- Zkus možná že něco najdeš 

to byl prvni krok nic jsem nenasel co bych mohl pouzit krom toho ze neumim anglicky tak anglicky pasny text pro me totalne nepouzitelny ale dekuji za snahu
Návody jsou většinou anglicky ,pokud vlastníš internetový prohlížeč Google Chrome ,tak si zapni funkci automatického překládání.
stale se me nedari vytvorit mistni ucet bez te chybove hlasky vytvorim ucet guest a ten funguje prosim o nejake reseni
Ahoj,
To s čím se potýkáš je často omýlaná modrá obrazovka smrti (BSOD), dochází k ní v případech, když dojde k fatální chybě a operační systém už to nerozdýchá.
Aby jsme Ti byli schopni pomoci tak budeme potřebovat nějaké info.
V podpisu mám návod na základní diagnostiku počítače.
To s čím se potýkáš je často omýlaná modrá obrazovka smrti (BSOD), dochází k ní v případech, když dojde k fatální chybě a operační systém už to nerozdýchá.
Aby jsme Ti byli schopni pomoci tak budeme potřebovat nějaké info.
V podpisu mám návod na základní diagnostiku počítače.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 3734
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 19:41