Lze upgradovat Windows 7 32bit na 64bit? Vyřešeno
Lze upgradovat Windows 7 32bit na 64bit? Vyřešeno
Dobrý den mám problém mám 32 bitovi win 7, tak se chci zeptat zda li pujde upgrade na win 7 64 bitu už jsem měl 64 bitovej ale známej mi tam instaloval win z 32 bitema děkuju za pomoc ........ 

Naposledy upravil(a) Žbeky dne 13 dub 2015 16:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 7
Vítej na PC-HELP
A o jakou licenci se jedná? Máš ji zakoupenou?
Upgrade na 64bit neexistuje. Musí se dělat pouze čistá instalace. A to lze legálně jen u retail balení W7.
A o jakou licenci se jedná? Máš ji zakoupenou?
Upgrade na 64bit neexistuje. Musí se dělat pouze čistá instalace. A to lze legálně jen u retail balení W7.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
já si chci koupit win 7 64 bitovou tak jestli pujde intalovat když mám win 7 32 bitovou
Podle Microsoftu je licence shodna pro 32bit i 64bit licenci Windows: http://answers.microsoft.com
Pokud je legalni COA stitek s cislem, tak musi jit stejnym klicem aktivovat 64bit verze.
Co se tyce Windows 7, ty uz se skoro dva roky neprodavaji - jedina moznost jako koupit krabicovou verzi je bazar.
Pokud je legalni COA stitek s cislem, tak musi jit stejnym klicem aktivovat 64bit verze.
Co se tyce Windows 7, ty uz se skoro dva roky neprodavaji - jedina moznost jako koupit krabicovou verzi je bazar.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 13 dub 2015 13:46, celkem upraveno 1 x.
win 7 sou ještě k prodeji už jsem našel plno obchodů
- TheEffectex
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Windows 7 se dá sehnat :) http://www.czc.cz/microsoft-windows-7-h ... 92/produkt
MB MSI B85-G43
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit
GPU MSI GTX 960 2GB
CPU Intel Core i5 4460
RAM 8 GB Kingston HyperX Fury 1600 MHz
PSU Seasonic M12II-520W
SSD Samsung 850 EVO 120GB(System) HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB
LCD BenQ XL2411Z
MOUSE Razer Deathadder PAD Razer Goliathus
AUDIO Kingston HyperX® Cloud
KB: Corsair Strafe
OS Win 7 Ultimate 64bit
Prodej krabicove verze (FPP) byl ukoncen v rijnu 2013 (krabicova verze je jedina kterou je mozno pouzit na jiz existujici pocitac).
OEM Windows 7 jsou na jinem pocitaci k nicemu, protoze OEM licence je platna pouze pokud je uvedena na jednom danovem dokladu spolecne s pocitacem, jak je ostatne v popisu v obchode uvedeno.
OEM Windows 7 jsou na jinem pocitaci k nicemu, protoze OEM licence je platna pouze pokud je uvedena na jednom danovem dokladu spolecne s pocitacem, jak je ostatne v popisu v obchode uvedeno.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
CyberX1 píše:já si chci koupit win 7 64 bitovou tak jestli pujde intalovat když mám win 7 32 bitovou
Vzhledem k tomu, že už tam jednou 64bit byl, nevidím důvod proč by to nemělo jít.
A než kupovat předraženou OEM verzi (mimochodem dle EULA je i to nelegální, pokud to nekupuješ s počítačem), to bych raději koupil W8.1 v krabici, která stojí o 400,- víc.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Re: Lze upgradovat Windows 7 32bit na 64bit?
Během instalace systému Windows 7 můžete použít volbu Upgrade, která zachová soubory, nastavení a programy pouze v případě, že v současné době používáte 32bitovou verzi systému Windows Vista a chcete upgradovat na 32bitovou verzi systému Windows 7. Podobně pokud aktuálně používáte 64bitovou verzi systému Windows Vista, je možné upgradovat pouze na 64bitovou verzi systému Windows 7.
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... =windows-7
http://windows.microsoft.com/cs-cz/wind ... =windows-7
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
Zrovna tahle cast odpovedi nijak nesouvisi s dotazem.
Druhy odstavec uz ano:
Chcete-li přejít z 32bitové verze systému Windows na 64bitovou verzi systému Windows 7 nebo naopak, bude nutné zálohovat soubory a během instalace systému Windows 7 vybrat volbu Vlastní. Pak bude nutné obnovit soubory a znovu nainstalovat programy. Další informace o provedení vlastní instalace naleznete v tématu Instalace a přeinstalace systému Windows 7.
Druhy odstavec uz ano:
Chcete-li přejít z 32bitové verze systému Windows na 64bitovou verzi systému Windows 7 nebo naopak, bude nutné zálohovat soubory a během instalace systému Windows 7 vybrat volbu Vlastní. Pak bude nutné obnovit soubory a znovu nainstalovat programy. Další informace o provedení vlastní instalace naleznete v tématu Instalace a přeinstalace systému Windows 7.
To jsem zde uvedl jako příklad a podstatu. Obrazně.
Provozuji IT magazín o smartphonech FreeBit.cz a mám rád Apple.
Ahoj, moje otázka sice není přímo na upgrade verzí, ale jde o podobnou věc. Všude na fórech čtu o tom jak rozchodit program nebo cokoli jiného na win7 64bit, když verze programu je 32bit-ová... Moje otázka zní dá se rozchodit 64bit-ový program na 32bit-ové verzi win7 ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8067
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30