Řadič USB
Řadič USB
Ahoj lidi, mám takový problém. V pátek při spuštění PC mi najednou přestala jít myš. Zkoušel jsem výměnu a to stejné. Chladící podložka jede a myš dole sice taky sítí, ale to je tak vše, funguje jen touch pad. Ve správě počítače jsem zjistil, že se asi nějak odinstaloval či rozbil ovladač na Řadič USB. Když dám vyhledat aktualizace online, tak to nevyhledá, zkoušel jsem postahovat i něco z netu a pořád to nejde. Win mam 8.1, ntb Lenovo G710. Děkuji za každou radu.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Řadič USB
Nějaký screen shot Správce zařízení, s rozbaleným uzlem Řadiče USB by nebyl?
Ještě před jeho pořízením ale stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru,
pak spusť Správce zařízení, v nabídce Zobrazit zaškrtni Zobrazit všechna zařízení.
Pak rozbal uzel Myši a jiná polohovací zařízení a Řadiče USB. Pak pořid screen shot.
Ještě před jeho pořízením ale stáhni toto, spusť to, povol přidání informací do registru,
pak spusť Správce zařízení, v nabídce Zobrazit zaškrtni Zobrazit všechna zařízení.
Pak rozbal uzel Myši a jiná polohovací zařízení a Řadiče USB. Pak pořid screen shot.
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem to stejný na ntb a bylo to na výměnu základní desky... Myš svítila, podložka jela ale ntb nereagoval
PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
Tak NTB mám v záruce, ale moc se mi ho teď nechce dávat pryč. Ovšem pokud nebude zbytí, tak budu muset. Jinak jsem ještě koukal, ze když dám Správce zařízení-aktualizovat software ovladače-vyhledat ovladač v počítači-vybrat ovladač ze seznamu a tam dám Řadič USB, tak tam je na výběr spousta výrobců a modelů. Ovšem hlásí to tabulku, že mi to může rozhasit celý počítač, tak jsem to nechal radši být.
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já ho měl taky v záruce, ale neuznali to, prej jsem s ním špatně zacházel (to si nemyslím)... Ale nechci tě strašit doufám že se ti to nestane, ale je to možnost. A pokud potřebuješ myš tak objednej bluetooth myš teď ji objednávám 

PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim
No já doufám, že to v případě nutnosti uznaj. Snad se to ale podaří vyřešit softwarově.
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bude to softwarové. Ale rozhodně se to nestalo zničeho nic. Co jsi s tím prováděl, pusť chlup?
Zkusil bych bod obnovení. Pokud to nezabere, vyexportuj mi v RegEditu klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet do REG souboru, ten zaZIPuj a upni.
Dále chci ID Hardwaru to USB řadiče s vykřičníkem.
Zkusil bych bod obnovení. Pokud to nezabere, vyexportuj mi v RegEditu klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet do REG souboru, ten zaZIPuj a upni.
Dále chci ID Hardwaru to USB řadiče s vykřičníkem.
No, nakonec jsem to opravil tak, že jsem přes Lenovo system recovery přeinstaloval wokna. Všem díky za pomoc a rady, už to jde :)
- MiliNess
- člen BSOD týmu
-
Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
OK