Windows 10 nepoběží
Windows 10 nepoběží
Tak jako hodně lidí jsem chtěl včera vyzkoušet nový windows 10 na svém notebooku. Několik dní mám systém, dle microsoftu, zarezervovaný. Následně jsem udělal obnovu systému do továrního nastavení z důvodu koupě nového ssd, na které jsem migroval OS. Po instalaci aktualizací se mi už nenabízí malá ikonka s windows 10. Počítač mám dle windows update plně aktualizován a nejsou další aktualizace ke stažení. Bohužel se mi tak nějak neobjevuje ta aktualizace s windows 10. Rozhodl jsem teda vyzkoušet stažení aplikace MediaCreation přímo ze stránek microsoftu. Instalace postahovala soubory , vytvořil se image, vzalo mi to pár GB na disku, ale pak mi to napsalo, že Windows 10 na mém počítači nepoběží, že oddíl pro OS nejde aktualizovat. Proto žádám o radu, zdali se již s tím někdo setkal. Jinak se naštvu a nabootuju to z flashky. Windows mám originální. Bios aktualizovaný.Kde je chyba?
Díky.

Re: Windows 10 nepoběží
Jak je dole "Další informace", tak by nebylo od věci napsat/vyfotit co to napíše.
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
"Následně jsem udělal obnovu systému do továrního nastavení z důvodu koupě nového ssd, na které jsem migroval OS"
V tom bude nejspis ten problem - ten oddil o velikosti stovek MB co si Windows vytvorily pri instalaci tam bud neni vubec nebo je mensi nez byl puvodne.
V tom bude nejspis ten problem - ten oddil o velikosti stovek MB co si Windows vytvorily pri instalaci tam bud neni vubec nebo je mensi nez byl puvodne.
No po migraci se mi vytvořil oddíl na starém HDD disku s názvem MFGSTAT. V něm soubory aod.dat, boottype.dat, cri.mop, filter.mop, mops.MFG, PART,removeC,removeD, removeS,tester - Oddíl má 150mb.Tak jestli to mám nějak přesunot na systemovej disk.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8047
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30