Windows 10 nepoběží

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

jan.jirek
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Windows 10 nepoběží

Příspěvekod jan.jirek » 30 črc 2015 07:30

Tak jako hodně lidí jsem chtěl včera vyzkoušet nový windows 10 na svém notebooku. Několik dní mám systém, dle microsoftu, zarezervovaný. Následně jsem udělal obnovu systému do továrního nastavení z důvodu koupě nového ssd, na které jsem migroval OS. Po instalaci aktualizací se mi už nenabízí malá ikonka s windows 10. Počítač mám dle windows update plně aktualizován a nejsou další aktualizace ke stažení. Bohužel se mi tak nějak neobjevuje ta aktualizace s windows 10. Rozhodl jsem teda vyzkoušet stažení aplikace MediaCreation přímo ze stránek microsoftu. Instalace postahovala soubory , vytvořil se image, vzalo mi to pár GB na disku, ale pak mi to napsalo, že Windows 10 na mém počítači nepoběží, že oddíl pro OS nejde aktualizovat. Proto žádám o radu, zdali se již s tím někdo setkal. Jinak se naštvu a nabootuju to z flashky. Windows mám originální. Bios aktualizovaný.Kde je chyba? :D Díky.
Obrázek

Reklama
rhsCZ
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: Windows 10 nepoběží

Příspěvekod rhsCZ » 30 črc 2015 09:23

Jak je dole "Další informace", tak by nebylo od věci napsat/vyfotit co to napíše.

„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 30 črc 2015 09:25

"Následně jsem udělal obnovu systému do továrního nastavení z důvodu koupě nového ssd, na které jsem migroval OS"

V tom bude nejspis ten problem - ten oddil o velikosti stovek MB co si Windows vytvorily pri instalaci tam bud neni vubec nebo je mensi nez byl puvodne.

jan.jirek
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jan.jirek » 30 črc 2015 10:39

No po migraci se mi vytvořil oddíl na starém HDD disku s názvem MFGSTAT. V něm soubory aod.dat, boottype.dat, cri.mop, filter.mop, mops.MFG, PART,removeC,removeD, removeS,tester - Oddíl má 150mb.Tak jestli to mám nějak přesunot na systemovej disk.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”