Ahoj,
Tak jsem zjistil, že mám problém. Včera ráno jsem si na notebook stáhl Media Creation tool, abych mohl upgradovat dosavadní Windows 7 na Windows 10. V programu jsem zvolil možnost upgradu (nikoliv vytvoření instalačního média). Během stahování jsem prováděl poslední zálohy, najednou vyskočila nabídka ve které si mám vybrat co chci ponechat, ponechal jsem si Osobní soubory a aplikace nechal smazat. Dále jsem zvolil instalovat, po pár chvílích se objevila obrazovka s procenty, jelikož se mi nechtělo čekat u toho nechtělo čekat tak jsem šel ven.
Za 2 hodiny jsem se vrátil a na obrazovce byla pouze myška se kterou jsem nemohl vůbec hýbat a kontrolka HDD neblikala nechal jsem to tak do večera, ale do večera se nic nestalo tak jsem to vypnul a zapnul, najednou se mi to obnovilo zpět na Windows 7 s chybou SECOND_BOOT FAILED nebo něco podobného.
Dnes jsem se rozhodl že instalaci zkusím ještě jednou tak jsem to zapnul zas vše nastavil a šel znova ven opět jsem se vrátil po dvou hodinách ale tentokrát jsem objevil úplně černou obrazovku. Nechal jsem ji tam viset asi 6 hodin a jelikož jsem neviděl žádný pokrok tak jsem to opět vypnul a zapnul. Tentokrát jsem si zapsal hlášení chyby a to je "0xC1900101 - 0x40017 SECOND_BOOT Operace BOOT se nepodařila".
Má otázka tedy zní: jak to mám nainstalovat bez toho aniž by to selhalo?
Děkuji předem za odpovědi, s pozdravem Samuel
Windows 10 - instalace selhala Vyřešeno
Re: Windows 10 - instalace selhala
V Media Creation tool zvol možnost vytvoření instalačního média .To ISO pak rozbal např. WinRARem a spust instalaci z něj.Ty aplikace tam ponechej.
Petison píše:V Media Creation tool zvol možnost vytvoření instalačního média .To ISO pak rozbal např. WinRARem a spust instalaci z něj.Ty aplikace tam ponechej.
Dobře díky, zkusím zase zítra :) jinak jak dlouho by měla instalace asi trvat? Na tom noťasu mám Intel Core i3 a klasický pevný disk, notebook je asi 5 let starý.
Asi hodinu.
Tak to pomohlo! Děkuji moc :) již radostně používám novou verzi :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3964
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06