(rozšířená RAM na 2GB, 250GB disk, procesor Intel Atom CPU N270, 1,6 GHz)
Původní systém W7 Starter. Zajímalo mě, jestli W10 poběží i mě a bude lepší než Starter, takže jsem na něj přešla. Funguje, ale není to ono. Mozilla pořád háže chyby (že přestala reagovat) a tlačítko Start nejde spustit kliknutím, jen na klávesnici. A otravná chyba - opakovaně mi vyskakuje hláška, ať připojím disk E (a připojená flashka je jako G). Několikrát byl počítač už vypnutý, ale dělá to stále. Nemáte nápad, co s tím?
Přemýšlím, že se vrátím k W7, nějakou dobu počkám a nainstaluju zase W10. To by mělo normálně jít, ne... Budu systém muset znovu stahovat nebo mi zůstane někde uložený v záloze a bude stačit k přechodu na W10 zase jen kliknout?
Jinak mi to nejdřív hlásilo chybu ACPI a nefungovalo klikání na touchpadu, musela jsem doinstalovat nějaké ovladače a teď už snad ok. Chtěla jsem při instalování ovladačů aktualizovat i bios (vyšlo od doby, co mám ten svůj tak 7 aktualizací), ale vůbec to nefunguje. Mohlo by to být taky systémem W10 a u W7 to půjde?
A poslední otázka - váš názor jaký systém bude po vychytání lepší pro můj notebook? W10 to utáhne, ono ten Starter taky nebyl nějaký svižný zázrak...
Díky předem za odpovědi a názory