Zdravím v poslednom čase mi ntb vyhadzuje error za errorom. Ntb bol aj v servise. Zaniesol som ho tam koli tomu, že mi začal blikať display. Myslel som si , že to spôsobuje grafická karta no jak som ho nechal v servise úplne to prestalo. Robili niekolko hodinové záťažové testy na grafiku, procesor či HDD a podľa nich sa ani neprehrial ani nezasekol. Tak som ho odniesol domov a tak isto fungoval v pohode. Výkon bol v pohode a zas som tam rozbehol všetko čo som chcel. Mal som tam nainstalovaný Win 8 pro 64 bit. Za týždeň či dva začal padať system a vyhadzovať Blue Screen. Tak som skúsil prejsť späť na Win 7 Home 64bit. Po instalacií to tak isto bolo zo začiatku v pohode. Asi po dni to začalo zas. Myslel som že to spôsobujú updaty tak som win preinstaloval a zakázal som automaticke updaty. Zrejme to nepomohlo po par hodinách to bolo rovnaké. Teraz som skúsil prejsť aj na Win 10. Tak isto po inštalacií v pohode všetko išlo ako malo no o deň zas pády a errory.
Jediné programy čo inštalujem ako prvé sú VLC, AVG, Chrome, 7-zip, Utorrent to je asi všetko.
Blue screen errors
kmode_exception_not_handled
irql_not_less_or_equal
unexpected kernel mode trap
bad pool header
memory management
Blue screen errors
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Blue screen errors
Ahoj.
Na BSOD je zde na fóru speciální sekce a v ní návod jak postupovat (body 2AB).
Na BSOD je zde na fóru speciální sekce a v ní návod jak postupovat (body 2AB).
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”