Nejde mi aktualizovat OS

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

abcz
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nejde mi aktualizovat OS

Příspěvekod abcz » 27 srp 2015 19:43

Dobrý den, vlastním notebook HP 430 a chci si nainstalovat aktualizaci na Windows 10, jenže problém je v tom, že se mi notebook nechce upgradovat ani na win8.1. Nevím, čím to je, ale pokaždé když nainstaluju aktualizaci a restartuje se mi počítač, napíše mi to kod chyby a aktualizace se odmítá nainstalovat. Jak jistě víte, aktualizace na Windows 10 je podmíněna Windowsem 7 nebo 8.1 a to já bohužel nesplňuji. Můžete mi prosím poradit, co s tím mám dělat?

Reklama
tally_ho
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejde mi aktualizovat OS

Příspěvekod tally_ho » 27 srp 2015 20:17

abcz píše:Jak jistě víte, aktualizace na Windows 10 je podmíněna Windowsem 7 nebo 8.1 a to já bohužel nesplňuji. Můžete mi prosím poradit, co s tím mám dělat?

:D přejít na win 7/8
www.vhu.cz/ www.detektorweb.cz/www.leteckemuzeum.eu/archeologie/www.leteckabadatelna.cz/www.vets.cz/

abcz
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod abcz » 27 srp 2015 20:22

??? Mám Windows 8. To byla teda fakt užitečná rada. Z Windows 8 nepřejdu na Windows 7, to by byla pěkná hloupost. Potřebuji radu od někoho, kdo tomu rozumí.

tally_ho
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod tally_ho » 27 srp 2015 20:24

abcz píše:??? Mám Windows 8. To byla teda fakt užitečná rada. Z Windows 8 nepřejdu na Windows 7, to by byla pěkná hloupost. Potřebuji radu od někoho, kdo tomu rozumí.

máš to napsat hned že máš win8
www.vhu.cz/ www.detektorweb.cz/www.leteckemuzeum.eu/archeologie/www.leteckabadatelna.cz/www.vets.cz/

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 27 srp 2015 23:47

tak čistá instalace 8.1 a pak upgrade na 10 :smile:
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”