Zdravím,
mám ntb původně s win 8 ale upgradoval jsem ho na win10. Když se něco stane s win10 budu muset dát ntb do továrního nastavení abych přeinstaloval windows. Jenže to bych měl zase původní win8 jelikož se při upgradu na win10 nepřekopírovávají backup soubory. Ale já nechci zbytečně přeinstalovat win8 a pak zase dělat upgrade na win10 (a to ani nevím jestli bych měl možnost tento upgrade znova udělat). Proto se ptám zda se dají nějak bezpečne překopírovat backup data aby se mi při vrácení ntb do továrního nastavení naistalovala už rovnou win 10 a né win8 .? Předem děkuji za odpověď
Co mám dělat když mi spadne win10 a nechci původní win8? Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co mám dělat když mi spadne win10 a nechci původní win8?
Ne. Resenim je sice bitova kopie, ale neni to tak elegantni, jako obnova tovarniho nastaveni.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Co mám dělat když mi spadne win10 a nechci původní win8?
Upgrade půjde udělat znovu a kdykoliv a stačí když uděláš iso soubor a ten vypálíš na DVD, nebo dáš instalačku na flash disk, jednoduše to pak nainstaluješ a nebudeš muset nic aktivovat a pokud ano, tak si stáhni tento program https://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ ten ti ukáže klíč pro Windows 10 a jakmile budeš instalovat Windows 10 třeba z DVD a bude to chtít klíč, tak tam zadáš ten, co ti to ukáže. A ten soubor na DVD nebo flash disk stáhneš zde https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /windows10 jakmile to zapneš, tak ti tam vyjede možnost upgrade a nebo vytvořit instalační medium, na to klikneš a už tě to hezky česky provede instalací... pak tam vybereš jestli to chceš na DVD, když dáš DVD nabídne ti to okamžité nahrání na DVD nebo dáš na flash disk a prostě se ti to překopíruje na flash disk, pak akorát musíš při přeinstalaci PC dát DVD nebo flash disk do PC a podle tvého ntb stisknout klávesu pro boot menu a vybrat flash disk/DVD a nebo přejít do biosu a určit, že se bude flash disk nebo DVD bootovat jako první...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak vrátit původní rozložení, sloupce v Tento počítač?
od Lister99 » 29 čer 2024 19:06 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 2238
-
od Lister99
Zobrazit poslední příspěvek
29 čer 2024 20:51
-
-
- 3
- 3007
-
od Alferi