Windows 10 - pomalejší jak Windows 8.1

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

xRandomx
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Windows 10 - pomalejší jak Windows 8.1

Příspěvekod xRandomx » 22 lis 2015 17:16

Trochu si protířečíš, říkal jsi, že nemám instalovat nic za ovladače, ale to je jedno, abych tě ujistil, tak jsem odinstaloval ovladač z CD a šel na stránky MSI a nainstaloval chipset, který je ze srpna, no nijak rychlejší to není no, vlastně je to naprosto stejné... PS: Nemám topení, asi jsem za opicema, když mám topené v podlaze.

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 22 lis 2015 18:11

x-rated píše:po instalaci systému z aktuálního isa a postahování všech aktualizací se podívám do správce zařízení, jestli náhodou něco nechce ovladač... pokud jo, podívám se na web výrobce, odkud pro konkrétní zařízení stáhnu nejnovější dostupnej ovladač

https://translate.google.cz/
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

xRandomx
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xRandomx » 22 lis 2015 18:38

x-rated píše:no vidíš, jak si umíš sám odpovědět :smile: co tě proboha napadlo, zasvinit si novej systém nějakejma historickejma ovladačema?
jedinej ovladač, co je v případě stolních kompů na windows 10 obvykle potřeba, je nejnovější ovladač na grafiku
nějaký cd s ovladačema si můžeš odložit do koše :roll: bože... a to se vsadim, žes tam nerval jenom ovladače, ale i tunu bordelu, co tam k tomu byl :evil:
hele nechceš si založit jedno svoje téma o windows 10? máš jich tu už asi pět... "xRandomxovy problémy s Windows 10"
nebo nějakej moderátor by to moh poslučovat do jednoho a přejmenovat, jinak tady zejtra přibyde další

???????? Kde vidíš, že si mám instalovat jiné ovladače, to jsi napsal až po tom, co jsem ti na toto reagoval, poté jsi si začal protiřečit a řekl jsi, že chipset je velice důležitý, ale před tím jsi tvrdil, že přeci stolní pc s úžasnýma Windows 10 nepotřebuje jediný ovladač až na grafiku a to je maximum, co stahovat...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”