Zdravím,
mám problém s desítkami viz nadpis. Už jednou jsem měl na starým HDD windows 10 (legální), ale zjistil jsem, že když stahuji torrenty nebo z prohlížeče, tak mi po cca 15 minutách zamrzne celý NB. Vrátil jsem se znovu s windows 7, kde se mi tohle neděje.
Při koupi SSD jsem opět zkusil poslední verzi desítek, ale problém přetrvává. Ovladače si systém stáhl sám. Zkoušel jsem nějaký rady na internetu co jsem našel, ale nic mi nepomohlo. Mám starší nb ASUS M51VR-AP071C.
Nevíte někdo čím by to mohlo být? A hlavně jak to spravit? Windows 10 se mi celkem líbí a nerad bych se vracel zpátky k sedmičkám.
Díky
Windows 10 - zamrzání při stahování
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows 10 - zamrzání při stahování
máš tam nejnovější bios, co pro tenhle notebook vyšel?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
mám tu samou verzi, kterou uvádí výrobce na svých stránkách jako poslední. teď to ještě zkouším přes kabel a zatím mi to všechno jede bez problému, takže je asi něco špatně jen s wifi...
Tak si zkontroluj nastavení wi-fi adaptéru, někde tam je ve vlastnostech nastavení vypínání zařízení kvůli úspoře energie, to dělá často problém, zkus ho vypnout.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Vypnul jsem, ale stejně to zamrzlo.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 9 minutách 2 vteřinách:
Díval jsem se ještě do přehledu událostí a tam jsem našel, že sekundu před tím než to zmrzne, tak vyskočí takhle hláška "Místní adaptér nepodporuje úsporu energie technologie Bluetooth." Zkusil jsem ještě odinstalovat ovladače na bluetooth, tak uvidím.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 9 minutách 2 vteřinách:
Díval jsem se ještě do přehledu událostí a tam jsem našel, že sekundu před tím než to zmrzne, tak vyskočí takhle hláška "Místní adaptér nepodporuje úsporu energie technologie Bluetooth." Zkusil jsem ještě odinstalovat ovladače na bluetooth, tak uvidím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2467
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56