Windows 7 cannot fix this problem automatically ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Windows 7 cannot fix this problem automatically ?
Dobrý den, byl jsem na internetu a z ničeho nic se počítač restartoval, myslel jsem si, že to bude v pohodě. Při restartu se objevila taková šedá lišta LOADING DATA, nebo něco takového, poté při načítaní chybělo logo windows a načítání vypadalo velmi jednoduše (sedý obdelník a v něm se načítaly zelené obdélníky). Poté se mi obrazovka jakoby zněkolikanásobila a objevilo se tam několik sotva viditelných nastavení. Sotva jsem to přečetl, ale psalo se tam choose you keyboard language myslím. Z US jsem dal na CZECH a pokračovalo to, načetl se mi START UP REPAIR, na internetu jsem se dočetl, že to mám nechat být, že mi to najde chyby a poté by se to mělo spravit. Asi po půl hodine mi naběhl nějaký log chyb, dal jsem ok a restartovat. Doufal jsem, že to bude ok, ale nebylo, stalo se uplně to stejne, ale obrazovka nebyla zněkolikanásobená, ale opět tam bylo choose your keyboard language. Opět jsem dal czech a proces byl stejný, asi po třetím restartu jsem si hledal na internetu více informací. Někde jsem vyčetl, že stačí stačí dát advanced options, command promt a tam napsat něco na způsob / boot. Zkusil jsem to a opět to nefungovalo, akorát se mi to teď načítá déle a už mi to po chvilce toho "spravování" píše WINDOWS 7 CANNOT FIX THIS PROBLEM. Objednal jsem si SAT USB, prostě abych propojil harddisk s laptopem a některé důležité složky si přetáhl, než se pustím do dalších akcí. Chci přeinstalovat windows, myslíte, že to bude stačit, nebo je nějaké jiné řešení ? Děkuji moc, budu online, takže pokud k tomu máte nějaký dotaz odpovím poměrně rychle.
Re: Windows 7 cannot fix this problem automatically ?
Windows legalní?
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
sxd
Naposledy upravil(a) supergdude dne 16 pro 2015 14:20, celkem upraveno 1 x.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Možná problém s grafickým adaptérem, ale téma bude rychle zamčeno.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Taktak, vypada to na hardwarovy problem, nejspis se zakladni deskou a mozna i s diskem - neni to nahodou notebook s grafickou kartou od AMD a jeste navic HP Pavilion nebo nejaky Acer?
Ty nelegalni Windows 7 moc nechapu - vzdut notebook s Windows je kolikrat levnejsi nez ten samy typ bez OS.
Ty nelegalni Windows 7 moc nechapu - vzdut notebook s Windows je kolikrat levnejsi nez ten samy typ bez OS.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu ? Na internetu větišnou lidé píšou, že ta přeinstalace stačí, není způsob jak to zjistit ? Za chvíli jsi tu pro ten SAT kabel, přetáhnu data a pustím se do toho. Jinak není do notebook, je to vlastně sestavené cca před 4-5 lety.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7961
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30