Z Windows 10 na Windows 7 Vyřešeno
Z Windows 10 na Windows 7 Vyřešeno
Ráda bych věděla, co byste na mém místě dělali vy. Mám notebook Toshiba Satellite C660-2QV a když jsem ho kupovala, měl v sobě Win 7. Pak jsem ho upgradovala na Win 10, ale přestala mi fungovat webkamera. Proto jsem zjistila, že podle webu Toshiba není můj model notebooku pro upgrade na Win 10 podporován. Ale jelikož až na tu kameru fungoval bez problémů, všimla jsem si toho příliš pozdě, proto už 1-měsíční lhůta na návrat starého operačního systému vypršela. Takže mi není znám žádný způsob, jak by se dala verze Win 7 vrátit zpátky a teď nevím, jestli to nechat být a smířit se s tím, že webkamera už nepůjde a s můj notebook není podporován pro Win 10, nebo hledat způsob, jak vrátit starý systém.
Re: Z Windows 10 na Windows 7
Tak v současné době je nejlepší volba mít Win 7, na dotykáče (tablety) Win 8.1 (mít Win 10 nebo Win Vista je nejhorší volba). Ty ses ale o tuto možnost připravila. Budiž to varování pro ostatní, kteří pod vidinou bezplatného upgradu na novější systém dělají obrovskou chybu, často za to platí i nejrůznějšími problémy.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Má notebook skrytou rekovery? Jestli ano, tak můžeš použít tu.
Jestli nemá a troufneš si, tak to jde i čistou reinstalací.
Ale zkus odhadnout, jestli to zvládneš. Když tak to dej přeinstalovat někomu kdo to dělá často a nemusí všechno studovat.
Jestli nemá a troufneš si, tak to jde i čistou reinstalací.
Ale zkus odhadnout, jestli to zvládneš. Když tak to dej přeinstalovat někomu kdo to dělá často a nemusí všechno studovat.
Už jí to pravděpodobně nevezme registraci, protože přešla na Win 10 a nevrátila se ve lhůtě 30 dní.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Domnívám se, že licence nezanikla. Takže s aktivací W7 by neměl být problém.
Samozrejmne ze licence na Windows 7 nezanikla, navic predinstalovane Windows 7 se aktivuji pomoci certifikatu a klice v BIOSu, takze k aktivaci vubec neni potreba internet.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no pokud bych tu kameru používal, tak bych si určitě koupil nějakou kvalitní... jakej máš rozpočet?DJlusis píše:Ráda bych věděla, co byste na mém místě dělali vy.

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Díky všem, pokusím se zeptat někoho v okolí. :) Jelikož nejsem plnoletá, chtěla jsem zkusit bezplatný způsob k návratu, protože rodiče mi nic nezaplatí a sama na koupi nového Win7 nemám. Novou kameru si také kupovat nechci, přinejhorším to prostě přijmu tak, jak to je. Pokud bych Win7 stáhla, určitě by to po mně chtělo klíč, který jsem nenašla, myslím, že k předinstalované verzi se ani žádný nedává. Ale pokud je možnost jej dohledat na internetu, zkusím to. Ještě jednou díky všem, vážně si musím dát větší pozor. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8020
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30