Z Windows 10 na Windows 7 Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

DJlusis
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Z Windows 10 na Windows 7  Vyřešeno

Příspěvekod DJlusis » 31 pro 2015 19:03

Ráda bych věděla, co byste na mém místě dělali vy. Mám notebook Toshiba Satellite C660-2QV a když jsem ho kupovala, měl v sobě Win 7. Pak jsem ho upgradovala na Win 10, ale přestala mi fungovat webkamera. Proto jsem zjistila, že podle webu Toshiba není můj model notebooku pro upgrade na Win 10 podporován. Ale jelikož až na tu kameru fungoval bez problémů, všimla jsem si toho příliš pozdě, proto už 1-měsíční lhůta na návrat starého operačního systému vypršela. Takže mi není znám žádný způsob, jak by se dala verze Win 7 vrátit zpátky a teď nevím, jestli to nechat být a smířit se s tím, že webkamera už nepůjde a s můj notebook není podporován pro Win 10, nebo hledat způsob, jak vrátit starý systém.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Z Windows 10 na Windows 7

Příspěvekod X » 31 pro 2015 20:01

Tak v současné době je nejlepší volba mít Win 7, na dotykáče (tablety) Win 8.1 (mít Win 10 nebo Win Vista je nejhorší volba). Ty ses ale o tuto možnost připravila. Budiž to varování pro ostatní, kteří pod vidinou bezplatného upgradu na novější systém dělají obrovskou chybu, často za to platí i nejrůznějšími problémy.

forjoyrider
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod forjoyrider » 31 pro 2015 20:07

Má notebook skrytou rekovery? Jestli ano, tak můžeš použít tu.
Jestli nemá a troufneš si, tak to jde i čistou reinstalací.
Ale zkus odhadnout, jestli to zvládneš. Když tak to dej přeinstalovat někomu kdo to dělá často a nemusí všechno studovat.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 31 pro 2015 20:19

Už jí to pravděpodobně nevezme registraci, protože přešla na Win 10 a nevrátila se ve lhůtě 30 dní.

forjoyrider
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod forjoyrider » 31 pro 2015 20:25

Domnívám se, že licence nezanikla. Takže s aktivací W7 by neměl být problém.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 31 pro 2015 20:31

Samozrejmne ze licence na Windows 7 nezanikla, navic predinstalovane Windows 7 se aktivuji pomoci certifikatu a klice v BIOSu, takze k aktivaci vubec neni potreba internet.

x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 31 pro 2015 21:20

DJlusis píše:Ráda bych věděla, co byste na mém místě dělali vy.
no pokud bych tu kameru používal, tak bych si určitě koupil nějakou kvalitní... jakej máš rozpočet? :smile: dobrý dělá třeba logitech
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

DJlusis
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod DJlusis » 01 led 2016 14:48

Díky všem, pokusím se zeptat někoho v okolí. :) Jelikož nejsem plnoletá, chtěla jsem zkusit bezplatný způsob k návratu, protože rodiče mi nic nezaplatí a sama na koupi nového Win7 nemám. Novou kameru si také kupovat nechci, přinejhorším to prostě přijmu tak, jak to je. Pokud bych Win7 stáhla, určitě by to po mně chtělo klíč, který jsem nenašla, myslím, že k předinstalované verzi se ani žádný nedává. Ale pokud je možnost jej dohledat na internetu, zkusím to. Ještě jednou díky všem, vážně si musím dát větší pozor. :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”