Čau, dostal jsem notebook, byl totálně zablitej, tak jsem obnovil systém ze skrytýho oddílu.
Nainstaloval sem SP1 (win7), pak ještě nějaký aktualizace co mi nabídnul windows update, a nějak od tý doby je to totálně zasekaný že se to nedá používat, nejdou vyhledat aktualizace - furt to hledá a nenajde, a svchost.exe sežere půlku procesoru a půlku paměti. Když ho vypnu tak to na chvilku jede použitelně ale on se hned zas zapne.
Tak jsem to chtěl obnovit do doby před tím než to začlo tohle dělat, zjistil jsem že v počítači nejsou vytvořený žádný body a jestli chci nějakej vytvořit tak musim zapnout ochranu systému. Ta nejde spustit kvůli chybě 0x8007007B.
Takže co teď s tím? Rozšlapat a zahodit?
nejedou aktualizace na nově nainstalovaým pc
nejedou aktualizace na nově nainstalovaým pc
Just Fucking Google It!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejedou aktualizace na nově nainstalovaým pc
Znovu použít recovery. Po stažení a instalaci aktualizací, vypni službu Windows Update. Nebo jenom vypni automatické stahování aktualizací. Aktualizuj ručně.
Také můžeš udělat čistou instalaci z instalačního média s W7, které aktualizace obsahuje a automatické aktualizace vypnout hned po dokončení reinstalace. Pak aktualizovat ručně.
Určitě nezahazovat, raději daruj někomu kdo bude mít zájem. Díly se hodí vždycky. Šetřme zdroje.
Také můžeš udělat čistou instalaci z instalačního média s W7, které aktualizace obsahuje a automatické aktualizace vypnout hned po dokončení reinstalace. Pak aktualizovat ručně.
Určitě nezahazovat, raději daruj někomu kdo bude mít zájem. Díly se hodí vždycky. Šetřme zdroje.
No a jakej rozdíl bude v tom jestli se aktualizace stáhnou sami nebo je stáhnu já? Stáhnou se tam tak jako tak. Krom toho já to aktualizoval ručně.
Byl bych radši pro nějakej způsob opravy bez dalšího použití recovery, přece jen už jsem si do toho něco naházel, nastavil, a nechce se mi to dělat znova.
Byl bych radši pro nějakej způsob opravy bez dalšího použití recovery, přece jen už jsem si do toho něco naházel, nastavil, a nechce se mi to dělat znova.
Just Fucking Google It!
Jo a ještě jedna věc která nevim jestli s tím úplně souvisí, ale stalo se to ve stejnou dobu, otočila se mi webkamera.
Prostě když ji zapnu a koukám se na sebe tak jsem vzhůru nohama. Předtím to fungovalo normálně. Nevim jestli to s tím má spojitost, ale vzpoměl jsem si na to, tak to sem taky napíšu.
Prostě když ji zapnu a koukám se na sebe tak jsem vzhůru nohama. Předtím to fungovalo normálně. Nevim jestli to s tím má spojitost, ale vzpoměl jsem si na to, tak to sem taky napíšu.
Just Fucking Google It!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Když máš aktualizovaný systém, tak bych se zatím tím, že momentálně nefunguje stahování aktualizací nevzrušoval. Službu vypni, ať ti nežere půl výkonu procesoru a zapni ji až třeba za týden. Jestli vytěžuje PC opravdu ona můžeš také sledovat pomocí Process Explorer.
Pokud chceš nefunkční aktualizace mermomoci opravit, tak zkus najít co by v Tvém případě zabralo.
Pokud chceš nefunkční aktualizace mermomoci opravit, tak zkus najít co by v Tvém případě zabralo.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
tux píše:otočila se mi webkamera.Prostě když ji zapnu a koukám se na sebe tak jsem vzhůru nohama.
Asus jeden cas montoval webky obracene a pak to 'opravil' ovladacema. Neni to ten pripad?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
webku mam obratenu aj ja ale keder stiahnes najnovsi ovladac tak webka funguje normalne ...co sa tyka tych aktualizacii kukni ci mas spravne nastavene hodiny pretoze tiez sa mi raz stalo ze po novej instalaci mi nechcelo tahat aktualizacie a vyriesil som to tymi hodinami asi sa to nejako nemohlo zosynchronizovat
CPUAMD RYZEN 3600 XT
GKGTX 1660
RAM16 Gb G.SKILL 3600 Mhz RGB
MBTOMAHAWK B550 RGB
SSDSamsung 850 EVO 250GB
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINAMSI LIQUID 360R
GKGTX 1660
RAM16 Gb G.SKILL 3600 Mhz RGB
MBTOMAHAWK B550 RGB
SSDSamsung 850 EVO 250GB
HDD1TB SEGEATE 7200 RPM
HDD 22 TB WD 7200 RPM
ZDROJCorsair AX 1200i Platinium
SKRINAMSI LIQUID 360R
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3262
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2795
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3954
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2446
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10150