Mám totálně posrané 10ky,všechno se to akorát sere.Už jsem dělal post předtím,teď mám další skvělou novinu,a to je to,že nemůžu otevřít určité věci,ani antivir neotevřu,který musím přeinstalovat,a k tomu mi nefunguje dolní lišta z části.
A rád bych věděl,jestli se dostanu zpátky na sedmičky nějak,děkuji předem.
Dobrý den, mám velký problém. V PC je poškozena naprostá většina souborů (jpg, doc, xls...). Po spuštění systému se otevře internetová stránka infoimp.shop/eqkes. Všechny soubory byly přepsány např. na IMG_jpg (namísto IMG.jpg) a typ souboru je...
Poslední příspěvek
Jedná se o ransomware. Moc úspěchů mít nebudeš. Existují sice nějaké programy, ale většina už nic neřeší. Verzí ransomware je velmi mnoho.
Děkuji, toto trochu pomohlo, spustil jsem obnovu souborů a něco se povedlo obnovit. Většina ale asi na...
Mám Excel 2007 i 2010. Chci mít otevřené současně dva soubory a vidět ty tabulky obě, každou ve svém samostatném okně. Ano, dá se překlikávat na liště mezi soubory, ale vždy vidím jen jeden aktivní. A ano, dá se nastavit v zobrazení...
Poslední příspěvek
Myslím, že u 2010 fungovalo, že si otevřeš nový prázdný excel a přes nabídku soubor ->otevřít pak zvolíš dokument a měl by se otevřít v té konkrétní instanci excelu