rád bych se Vás zeptal na to, jakým způsobem nabootovat z USB.
Jedná se mi to, že mám starší notebook Acer Aspire 1662WLM a v poslední době se začal neskutečně sekat- nedá se s ním pracovat. OS Win XP SP2.
Stává se mi, že třeba při spuštěném prohlížeči se mi objeví tabulka ,,Nedostatek virtuální paměti,, a krátce nato prohlížeč spadne.
Když dám Ctrl + Alt + Del, tak v záložce Výkon v okénku Stránkovací soubor, je neustále téměř 100% využití.
Když spustím CCleaner, tak nelze dokončit číštění, protože program VŽDY spadne. Zkoušel jsem si stahnout Eset Online scanner. Před dokončení kontroly spadne. Mám zde pouze starší verzi Esetu po skončení licence, čili v podstatě bez antiviru.
Zkoušel jsem pár rad, i co se týče vypnutí některých programů po spuštění pomocí příkazu ,,msconfig,, Bez výsledku.
Proto jsem jako poslední možnost zvolil, že bych naformátoval disk C z příkazového řádku a následně znovu nainstaloval systém- na disku nemám nic, co bych nutně potřeboval zálohovat.
Problém je v tom, že v BIOSu lze nastavit pouze bootování z HDD, mechaniky, floppy, nebo network, jenomže CD mechanika je mimo provoz, proto používám externí přes USB, ale nelze nastavit bootování z USB, takže jsem asi v čoudu co?

Doufám, že je vše trochu srozumitelné a dokáže mi někdo poradit co mám dělat, než z toho zešedivím