start funguje nově pouze na pravé tlačítko, tzn. vyjede nabídka vytvoření nového usera ani další věci ovšem nadále hází stejnou chybu tzn. že jsem lognutý jako admin, musím být bez admina aby to fungovalo
škoda že nieje ešte podpora pre W10 : https://support.microsoft.com/sk-sk/mat ... _uninstall - hodilo by sa v tomto prípade skús ako to ide v save móde ale predpokládam že dobre. skúšal si už opravu pred štartom systému?
CPU:Intel core I5 4690K GPU:Gigabyte ATI Radeon HD 4870 (in upgrading... Asus Strix GTX 970) RAM: Kingston HyperX Savage 1600mhz 8GB DDR3 MB: Gigabite Z97X Gaming 3 HDD: WD BLACK 2TB 7 200 ot/min ZDROJ: Lepa MaxBron B800MB - 800W Predám (-70€) vymením za Be Quiet! BN144 + 10€ (Slovensko) (Píšte do SZ)
bádám nad tím, jak to já sám vyvolám, tuším že to už proběhlo ale automaticky, na internetu jsem našel návod, že při zapínání pc mačkat F8, ale to nic nedělá V biosu jsem tuhle možnost nenašel :/
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Zdravím, koupí jsem dnes z druhé ruky za mě supr obchodem za 11tis tento notebook:
Měl by mít 120Hz a RTX3050. Ve správce zařízení je a pokud vyčkám v nějaké náročnější aplikaci, grafika se přepne. Zajímá mě však, zda se dá úplně vyřadit...
Poslední příspěvek
:offtopic: Ten "nejaký spôsob" radšej ani neskúšaj! Myslíš si, že v servise Lenovo na to neprídu? A prišiel by si nielen o záruku, ale by ti dali preplatiť 100% za servis.
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku na stejnojmenném serveru.