Zdravím,
dnes jsem provedl reinstal Win 7, z USB disku. Jedná se o Win 7 Home Edition 64bit, notebook HP4530s.
Bohužel na ntb odešla mechanika, takže jsem musel převest instalační cd do iso souboru a instalovat z USB. Po instalaci nemohu nainstalovat žádné ovladače, ktere jsem stahl přimo z oficialnich stranek. Vždy to vyhodí nějaký error nebo, že program nebyl správně nainstalován. Takže mi na ntb nejde téměř nic.
Neví, někdo v čem může být chyba?
Díky
Chyba Windows 7
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Chyba Windows 7
Když jsi instaloval Windows z USB, byla flashka bootovací, nebo jsi iso jen zkopíroval?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pomocí rufus-1.4.12.exe, jsem vytvořil bootovací USB.
To byla čistá instalace po formátování disku a proběhla OK? Případně zopakuj čistou instalaci teprve po novém naformátování disku.
Předpokládám, že instalačka je legální, protože stažená s pochybných stránek, by mohla být s virem, či nějak poškozená.
Předpokládám, že instalačka je legální, protože stažená s pochybných stránek, by mohla být s virem, či nějak poškozená.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Reinstalace na ntb se provadi z recovery oddilu, ktery pro tyto ucely pripravil jeho vyrobce.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ano, taky jsem bootoval flashku na Win 10 a byla legální, po prvním instalování Win 10 me taky nefungovalo pár ovladaču, naformátoval jsem disk, a znovu nainstalovat Win 10.. Poté už ty ovladače běhali...
Grafická Karta: MSI GeForce 960GT 4G
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
Procesory:Intel Core i5
Síťový adaptér:NVIDIA nForce Networkink Controller
Monitor: BenQ 16:9
Herní myš: Logitech G700
-
- Podobná témata
- Odpovědi