Zdravím,
v pátek při zapínání mého notebooku s Windows 7 se vyskytl problém, při kterém v momentu, kdy mi melo byt umožněno se přihlásit do mého účtu ve Windows zůstala obrazovka černá, ale podsvícena. Po vypnutí a dalším následném zapnutí jsem zvolil doporučenou možnost nalezeni a automatické opravení problému. Systém sice žádnou závadu nenašel, ale poté už počítač normálně fungoval.
Dnes ráno se situace opakovala, s tím rozdílem, ze nyní ani vyhledávání problému a automatické opravení nepomohly. Známý mi řekl, ze by se mohlo jednat o problém s registry a doporučil mi, ze pokud výše zmíněné kroky nebudou fungovat, mám zkusit obnovu systému. Po neúspěšných pokusech jsem tedy zvolil obnovení systému z doby před 14 dny, kdy počítač normálně fungoval. Ani obnovení systému ale nepomohlo.
Nevíte, čím mohl byt problém způsoben a jak ho odstranit, aby počítač normálně fungoval?
Děkuji
Problém s registry? Počítač nefunguje
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
forjoyrider
- Level 2.5

Re: Problém s registry? Počítač nefunguje
Mohl by ti pomoci Prohlížeč událostí.
Pokud se tím nechceš přehrabovat, tak rychlé ale radikální řešení je užití recovery partition.
Pokud se tím nechceš přehrabovat, tak rychlé ale radikální řešení je užití recovery partition.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek