Už nikdy víc windows 10 !! Vyřešeno
Už nikdy víc windows 10 !!
Tak aby jste dámy a pánové věděli. Začínám nesnášet tu Podělanou Windows 10. zablokovala mi dnes kolem 1 hodiny večera Veškeré Adobe programy ... Mám toho dosti . Tak já jak kráva si kupuji Origo verzi kvůli nim a oni si ji sprostě bloknou. takže mi nejde spustit ani jedna součást mého adobe. Ještě před 2 dny jsem v pohodě dělala render videa ! . I hate You Windows 10 ! . Já ji nechci vidět . Lidi dávám vám dobrou radu . Strašně mrkvosoft blokuje věci. na to si dávejte velký pozor. já se opět vracím k mojí staré milované Windows 8.1 . která je asi nejvíce TOP. Takže dávám vám dobrou radu . Kdo chce dělat s prográmky jako já adobe atp . Dejte Si os 7,8.1 ne 10 ! .
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Už nikdy víc windows 10 !!
jistě, za na nefunkčnost programů může windows 10
proč teda mně photoshop i illustrator fungujou bez problémů?
se satyou sem nesouložil a ani sem mu neposkytoval žádný jiný neobvyklý služby

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Prosím pěkně . Mně nešel Spustit Adobe After Effects a Adobe media Encorder . Ale když jsem hodila zpět 8.1 tak jede vše jak má
. Nic mě neblokuje . A vesele si renderuji dále .

- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jsi jako doktor, léčíš už daný stav, ale příčina tě nezajímá. Měla by si spíš zjistit důvod, proč ti to nefungovalo
(ne, Windowsem 10 to opravdu není)
(ne, Windowsem 10 to opravdu není)
S win 10 jsem spokojeny (az na odesilani informací, ale co uz, zas tolik me to nevadí) jediny program, který mi nešel bylo Hamachi, ale to jsem rozchodil, takze je vse ok. Jsem nadmíru spokojený, alespon se nenudim. 

-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To vůbec není o Win10. To je o aplikaci mezi židlí a PC - bohužel............
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ale nemusí to být mezi-aplikaci mezi židlí.Mě třeba u win 10 vytáčí neustálé přenastavování ovladačů zvukové karty(creative)a občasné pády ovladačů grafické karty.Zajímavé,že se to většinou děje po windows update.
Moje zkušenost s přechodem na Win10 byla ta,že nový Notebook Lenovo přestal úplně pracovat.Pak se mi ho podařilo rozchodit,ale polovina
věcí na něm buď vůbec nešla nebo neustále padala.Takže přechod zpět na 8mičky a jede jak má.Za mě Win10 také nikdy více
věcí na něm buď vůbec nešla nebo neustále padala.Takže přechod zpět na 8mičky a jede jak má.Za mě Win10 také nikdy více
After Effects, Illustrator, Photoshop jede v pohodě na win10.
Jako taky bych se rád vložil,jelikož mám taky win 10. Všechny hry samozřejmě nejdou. Ale windowsem to fakt není. Kamarád použivá taky photoshop a funguje. A má ještě více programů a jde to. Takže nevím. Já bych to neházel na win 10 tím to fakt není.
DIG THIS ANYWAY
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Už nikdy víc windows 10 !! Vyřešeno
Zbytečný výkřik do tmy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi