Windows z Aukra Vyřešeno
Windows z Aukra Vyřešeno
Dobrý den. Máte nékdo zkušenosti s tímto prodejcem windowsů? http://aukro.cz/windows-7-professional- ... 32219.html
Re: Windows z Aukra
Platba bankovnim prevodem, v dobe Paypalu?
Windows 7 za 6 Euro:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Windows-7-P ... Swr7ZW7tgm
Windows 7 za 6 Euro:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Windows-7-P ... Swr7ZW7tgm
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Součástí prodeje není COA nálepka.
Takže si můžeš ty W7 aktivovat klidně DAZ loaderem. Když dojde na lámání chleba (nějaká kontrolo, která po běžných smrtelnících nechodí) tak to vyjde nastejno. COA štítek mít nebudeš.
COA stitek neni dukaz ze mas legalni licenci - stitku muzes mit plnou krabici zadarmo.
Navic na FPP verzi nikdy zadny COA stitek neexistoval. Dukazem o legalnim ziskani licence je jedine a pouze platebni doklad.
Rozdil mezi DAZ loaderem a produktovym klicem je ten, ze s produktovym klicem lze licencni upgradovat na Windows 10. A co se tyce "nejake kontroly" - ta nemusi nikam chodit, vsechna potrebna data jsou na aktivacnim serveru.
Navic na FPP verzi nikdy zadny COA stitek neexistoval. Dukazem o legalnim ziskani licence je jedine a pouze platebni doklad.
Rozdil mezi DAZ loaderem a produktovym klicem je ten, ze s produktovym klicem lze licencni upgradovat na Windows 10. A co se tyce "nejake kontroly" - ta nemusi nikam chodit, vsechna potrebna data jsou na aktivacnim serveru.
K tomu odkazu co jste mi poslal z ebay, je tam napsany ze to budu muset nejak aktivovat mobilem. Jak to presne maji namysli??
CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
GPU: Gigabyte GTX 1660 SUPER OC 6G
RAM: 16 GB
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX
PSU: EVGA 550 B3
Case: Zalman Z3 Plus
na Ebayi je hodně windowsů od německých dodavatelů, a já se chci zeptat, zda je možné, když koupim windowsy např. od http://www.ebay.com/itm/WINDOWS-7-PROFE ... SwAuNW8R6x tak jestli to budu moci aktivovat v ČR. Předem děkuju :)
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
windows se dají aktivovat kdekoliv bez ohledu na to, odkud pocházejí 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Dobře, děkuju :) Mně to zmátlo z důvodu, že u daného windowsu bylo napsaný ESD Deutschland :) Bohužel nevim co to znamená :p
- strangereu
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
petr22 píše:COA stitek neni dukaz ze mas legalni licenci - stitku muzes mit plnou krabici zadarmo.
Bez něj taky, dostal se mi do rukou NTB, který měl cracknutou verzi W8 a nabídka na upgrade na W10 se normálně objevila a upgrade jsem udělal bez problémů.
http://screenshare.cz/
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
z německýho esd se dá udělat německá instalačka, na kterou hyperaktivní prodejce asi všem defaultně nabízí odkazy ke stažení, ty si ale nejspíš stáhneš verzi českouViliam píše:Dobře, děkuju :) Mně to zmátlo z důvodu, že u daného windowsu bylo napsaný ESD Deutschland :) Bohužel nevim co to znamená :p

na windows 10 se dá aktualizovat jak z windows aktivovanejch daz loaderem v případě 7, tak z těch aktivovanejch kms aktivátorem v případě 8strangereu píše:Bez něj taky, dostal se mi do rukou NTB, který měl cracknutou verzi W8 a nabídka na upgrade na W10 se normálně objevila a upgrade jsem udělal bez problémů.
(tim samozřejmě nikoho nenavádim, jenom konstatuju)
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7890
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30