► Zobrazit spoiler
Zálohy počítače
Zálohy počítače
Ahoj, předem se omlouvám, jestli jsem to napsal do špatné sekce. Chci se zeptat, vždy, když se mi něco stalo s pc, tak jsem to dal ke známému. Můj pc nešel třeba ani pustit (jen windows nešel) ale on i přesto udělal zálohu, takže bych řekl, že to udělal přes nějakou bootflashku nebo nevím. poté reinstalloval windows a záloha byla na disku D. Záloha vypadá: (viz příloha) Chtěl bych vědět, jak to udělal popř jakej boot program použil, děkuji :)
-
- Pohlaví:
Re: Zálohy počítače
1. Nejde o zálohu, ale záchranu dat. Zálohy se vytvářejí ve funkčním systému pro případ pádu.
2. Věšteckou kouli nemám, takže těžko můžu z jakéhosi obrázku přesně určit, jaký program byl použit. Nechápu, proč se nezeptáš přímo toho známého?
3. Bootovacích programů pro záchranu dat je hodně. Umí to prakticky každá live verze linuxu, pokud někomu linux nevyhovuje, lze použít HirensBootCD a jeho MiniXP, nebo si vytvořit bootovací flashku sám. Návodů najdeš spousty.
2. Věšteckou kouli nemám, takže těžko můžu z jakéhosi obrázku přesně určit, jaký program byl použit. Nechápu, proč se nezeptáš přímo toho známého?
3. Bootovacích programů pro záchranu dat je hodně. Umí to prakticky každá live verze linuxu, pokud někomu linux nevyhovuje, lze použít HirensBootCD a jeho MiniXP, nebo si vytvořit bootovací flashku sám. Návodů najdeš spousty.
no a pak je taky možnost ten disk vytáhnout a připojit k jinému PC, třeba přes tento adapter:
https://www.czc.cz/i-tec-usb3-0-sata-ad ... GwodOKMN6Q
https://www.czc.cz/i-tec-usb3-0-sata-ad ... GwodOKMN6Q
-
- Pohlaví:
Správně. A nemusíš ani kupovat adaptér, pokud máš stolní počítač, lze jej připojit přímo.
Děkuju :) a k otázce proč se ho nezeptám sám ? Je to voják a teďka je v afghánistánu :) Takže asi těžko.
Mohl pouzit jakykoliv program.
Neudelal nic jineho, nez ze prekopiroval slozku s tvym profilem z C:\Users jinam.
Neudelal nic jineho, nez ze prekopiroval slozku s tvym profilem z C:\Users jinam.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4219
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
07 bře 2025 18:01