program na windows 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

huhto
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

program na windows 7

Příspěvekod huhto » 09 čer 2016 08:55

Ahoj,mam win 7 proffesional,existuje nějaky program na kontrolu windows,nemyslim viry,ale jestli je vše jak ma byt,mě pc funguje žadne chyby nepozoruji ani nemam ,ale jen tak se ptam,děkuji za odpověd

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: program na windows 7

Příspěvekod petr22 » 09 čer 2016 08:59

SFC /SCANNOW z prikazove radky spustene s admin. pravy

huhto
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: program na windows 7

Příspěvekod huhto » 09 čer 2016 09:10

NECHAPU TO JAK TO MAM UDĚLAT?PODROBNĚJI PROSIM

Dodatečně přidáno po 2 minutách 22 vteřinách:
už to mam,jedu kontrolu

Dodatečně přidáno po 20 minutách 29 vteřinách:
udělal jsem první kotrolu,našlo mi to Program Ochrana prostředků systému Windows nalezl poškozené soubory a úspěšně je opravil. Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS. Protokol % WinDir %.LogsCBSCBS.log.Opravene soubory se projeví po restatovaní,restartoval jsem pc,udělal jsem kontrolu a vyjelo mi tohle Ochrana prostředků systému Windows nenašel žádné narušení integrity.takže mam windows v pořadku?děkuji za odpověd

Dodatečně přidáno po 20 minutách 55 vteřinách:
udělal jsem první kotrolu,našlo mi to Program Ochrana prostředků systému Windows nalezl poškozené soubory a úspěšně je opravil. Podrobnosti jsou uvedeny v souboru CBS. Protokol % WinDir %.LogsCBSCBS.log.Opravene soubory se projeví po restatovaní,restartoval jsem pc,udělal jsem kontrolu a vyjelo mi tohle Ochrana prostředků systému Windows nenašel žádné narušení integrity.takže mam windows v pořadku?děkuji za odpověd

Dodatečně přidáno po 21 minutách 29 vteřinách:

Dodatečně přidáno po 1 hodině 13 minutách 24 vteřinách:
mam win teda v pořadku,děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”