Dobrý den,
obracím se na vás s prosbou o radu...
Muj otec má notebok Asus.. WIN 8.1....typ NTB případně doplním..
Poslední týden se mu objevila potíž s vypisováním formulářů v prohlížečích...
Při kliknutí do okna prohlížeče (Mozilla, Explorer,..) se povede napsat dvě písmena.. pak celé okno prohlížeče jakoby poblikne a smažou se znaky, případně se nesmažou ale musí se znovu najet kurzorem do formuláře a pokračovat ve psaní.. Děje se to třeba i při vpisování do okénka při psaní hesla pro přihlášení k wifi apod...
K pobliknutí a problému dochází neustále a to každých cca 5 vteřin a to v pravidelných intervalech.
Koukal jsem na správce úloh a pobliknutí je patrné i na průběhu křivky např. u wifi , využití disku a procesoru..
V prohlížeči událostí jsem našel toto.
Název chybující aplikace: AsusTPCenter.exe, verze: 1.0.0.43, časové razítko: 0x50879199
Název chybujícího modulu: AsusTPApi.dll, verze: 1.0.3.82, časové razítko: 0x509035af
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x000000000001059d
ID chybujícího procesu: 0x1bbc
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d1c8cdc8d25e99
Cesta k chybující aplikaci: C:Program Files (x86)ASUSASUS Smart GestureAsTPCenterx64AsusTPCenter.exe
Cesta k chybujícímu modulu: C:Program Files (x86)ASUSASUS Smart GestureAsTPCenterx64AsusTPApi.dll
ID zprávy: 0687d4a6-34c1-11e6-bf63-50465dcfe363
Úplný název chybujícího balíčku:
ID aplikace související s chybujícím balíčkem:
Tato chyba se neustále opakuje každých cca 5 sekund a je tam asi 10 tisíc položek totožných... Jedná se o období od cca 17.6.2016 doposud..
Poslední co bylo instalováno byla aktualizace Skype asi 15.6 a dále instalace aktualizace Adobe Flash ze dne 17.6.2016..pokud by to tedy mohlo souviset...
Případné logy apod. jsem schopen doplnit , ale ne ihned operativně.. nemam notebook před sebou...
Předem děkuji za případné rady... a omlouvám se pokud jsem neuvedl nějakou podstatnou informaci..
JH.
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 30 minutách 28 vteřinách:
tady ještě nějaký printScreen v příloze...
AsusTPCenter
Re: AsusTPCenter
zdravím.. dostal jsem se po delší době k PC.... problém je že pomocí klávesové zkratky FN+F9 (ikona touchpadu) nelze vypnout.. prostě na tento příkaz nereaguje a funguje stále... Zkusil jsem aktualizaci ovladače... je nainstalován aktuální.. a pořád beze změny...
Nevím jak lze vypnout touchpad softwarově.. ve správci zařízení jsem nenašel možnost touchpad zakázat.. ani v nastavení počítače.
Nevím jak lze vypnout touchpad softwarově.. ve správci zařízení jsem nenašel možnost touchpad zakázat.. ani v nastavení počítače.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”