Ale vždyť ano - vyber Windows 10 nebo Windows 10 N, 64 bit a stáhni si to. Je to totiž jedno - obě verze obsahují Home i Pro verze... Potom při instalaci akorát vybereš, jakou verzi chceš - čili Windows 10 Home
Instalačka si verzi OS (Home nebo Pro) vybere sama dle zadaného product key...
To nestáhneš, můžeš aktualizovat jen na verzi, kterou máš na PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
No už mám připravenou flashku... jen jsem nevěděl, jak je to s tím 32 a 64, ale ještě si radši někde napíšu klíč k Win 10, je on je na to program, který mi ukáže co mám za key...
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...
Mám doma (neotevřenou, nikdy nepoužitou) teplovodivou pastu, Arctic MX-4 2019 Edition teplovodivá pasta (4g). Koupeno 2.2.2023... Tedy skoro 2 roky stará pasta...
Chtěl bych to použít na CPU co budu stavět nový pc teďka... 5950X cpu... 2...
Poslední příspěvek
Jak píšou nade mnou, pokud lze dobře roztírat - bez hrudek, tak jí můžeš použít.
rád bych se zeptal, jestli někdo ví, jak stáhnout celý tento návod do počítače pro offline použití?
Nemyslím jen první stranu, ale aby fungovalo i proklikávání na další stránky.
Poslední příspěvek
Staci najit ten spravny, rozhodne lepsi venovat par sekund hledani PDF nez se snazit ulozit web do souboru.