Zdarec,
možná to bude znít hloupě, ale stala se mi bizarní věc. Už jsem byl unavený od neustálého zásahu MS, který mi předhazoval drivery od NVIDIA přes MS Update a troufl si mi tam hodit 369.09. Když nepomohl "gpedit" nastavení systémové politiky, včetně vypnutí instalace driverů z MS Update v Správce zařízení, tak jsem se rozhodl, že to udělám přes DDU(Display Driver Uninstaller).
Tak jsem dal "reboot do nouzového režimu" a následně jsem se chtěl přihlásit. Bum. Chtělo to heslo. Laptop mám propojený z MS účtem, resp. mám ho neustálé přihlášený.Heslo od Outlooku by mělo fungovat na notebooku, ale bohužel. Jelikož jsem spustil, pokud na to má nějaký vliv, nouzový režim bez připojení, tak mě to dál nepustilo. Tak jsem dal restart, ale zůstal jsem trčet v Safe modu a není cesta ven. "BOOT Manager" mi nijak nepomohl. A napadlo mě, že hodím recorvery na Flash-disk a to heslo prostě odstraním, ale nevím jaký software na to použít. Napadl mě Knot-Bot, ale ten je placený a nenapadá mě jiný, protože to heslo má zásah i do Outlooku, pokud se nepletu.
Děkuji za vaše návrhy a snad dospějeme k úspěšnému konci. Jsem prostě pitomec. Používal jsem především PIN.
Stágnují v nouzovém režimu Vyřešeno
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stágnují v nouzovém režimu
NA VLASTNI RIZIKO Kdyz parkrat nasilne prerusis nabihani, nastartuje ti obnova systemu a muzes vybrat i jiny rezim startu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Re: Stágnují v nouzovém režimu
zeus píše:NA VLASTNI RIZIKO Kdyz parkrat nasilne prerusis nabihani, nastartuje ti obnova systemu a muzes vybrat i jiny rezim startu.
Už to mám dávno vyřešené a ano. Tohle jsem přesně dělal, nebo nebyla jiná možnost. Pravda je, že nabíhání, resp. vypnutí natvrdo jsem vynutil tak 7-8x, ale nebyla jiná možnost. Nakonec jsem to musel hodit do továrního nastavení a vše běží, včetně DDU, který už problém nezopakoval.
Zamykám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7657
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek