Zdravím, chtěl bych se zeptat je stále nějak možné přejít z Win7 na Win10?
zkoušel sem to přes mediacreationtool, všecho jde, ale až instalace dojde ke 100% tak to napíše instalace se nepodařila.
Windows 7 na Windows 10
Re: Windows 7 na Windows 10
Zdravím,
pro vyhnutí se všem problémům by bylo lepší udělat čistou instalaci. Tj. udělat přes mediacreationtool bootovací flashku, zálohovat vše, co si chceš ponechat, a při instalaci naformátovat disk. Pokud to bude chtít klíč, použij ten z Win 7.
pro vyhnutí se všem problémům by bylo lepší udělat čistou instalaci. Tj. udělat přes mediacreationtool bootovací flashku, zálohovat vše, co si chceš ponechat, a při instalaci naformátovat disk. Pokud to bude chtít klíč, použij ten z Win 7.
Dobře a mohl by si mi prosím poradit nějaký dobrý zalohovací program?:)
Tak pokud nechceš zálohovat celý disk jako obraz tak žádný program nepotřebuješ nejlepší je ty data který si chceš nechat tak hodit někam mimo ten hdd na který příjde w10. pokud by ti šlo o zálohy nějakých cd-key nebo třeba office tak to je něco jiného.
Tak vlastně já mám SSD a tam mám hožený windows.. a nemám tam nic jiného než Win
takže nemusím zálohovat HDD kde mám hry ?

takže nemusím zálohovat HDD kde mám hry ?

ne, ale radši si ho odpoj před instalací oken až je budeš mít nainstalovaný tak ho zas připoj stáhni si dopředu ovladače a dej si pozor aby byli na W10 jinak nebudou fungovat
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ty hry ti stejně nepojedou, když přeinstaluješ widle
Budeš muset nainstalovat vše znovu.

nations112: Není pravda, třeba na Steamu si jen znova přidáš složku na tom HDD jako knihovnu a vše pojede, maximálně se dostahuje pár souborů. Spíš si to chce zálohovat savy, který chceš a jsou třeba v appdata.
Yep díky moc. Tak teda sem pro jistotu odpojil HDD, a teď když spustím mediacreationtool tak dám - vytvořit instalační média pro jiný počitač a USB flash disk, tak mi to nenajde žádnou flashku.. a to flashku mám zapojenou, zkoušel sem prostřídat všechny porty
Stiahni si ISO a potom si z neho spravíš boot USB.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7856
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30