Zdravím,
win xp se po 8 minutách sám restartuje. Na tom pc si někdo nainstalovat aut. aktualizace a zčernala plocha, s tím, že se jedná o pirátskou kopii. Win xp byl přeinstalován vč. formátu disku. Hardware jsem otestoval a je v pořádku. Ubuntu 16.04 32bit. běží bez problémů. Problém je v tom, že se jedná o lidi, kteří nemají peníze na leg. soft. Prošel jsem si různá fóra a postupoval jsem dle uvedených rad, ale nic nepomohlo. PC s win xp stále restartuje. Budu rád, když mně někdo poradí, co by opravdu pomohlo. Děkuji
restart win xp po 8 minutách
Re: restart win xp po 8 minutách
Pokud nemaji pouhych 70 Kc na legalni licenci Windows XP nebo Windows 7, tak at pouzivaji Linux.
Kdyby ta licence stala tisice tak by se to dalo jeste pochopit, ale pri cene 4 Eura je to vymluva.
Zacal bych instalaci legalniho OS, jeho aktualizaci a pak teprve resil restartovani pokud k nemu bude dochazet.
Kdyby ta licence stala tisice tak by se to dalo jeste pochopit, ale pri cene 4 Eura je to vymluva.
Zacal bych instalaci legalniho OS, jeho aktualizaci a pak teprve resil restartovani pokud k nemu bude dochazet.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2947
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 kvě 2025 13:03
-
- 2
- 2262
-
od sasshrek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4351
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”