cca po 3 letech na Win 8,1 super roky,solidni stabilita,po pár upravach jak Win 7 {classic shell},sem přešla na Win 10 pro,protože oné PC a OEM licence tak sem to tam nechala a mám pár dotazu.
1,je to běžné aby témeř po každe instalaci(legalniho softu) 3el PC do BSOD, a vypnul se ncez se zpetne zapnul avypsal hlasku neco ve stylu : spatna bitova kopie(pritom je to vse 64 bit )a a chvili to funguje dokonce Kdo poujde nainstalovat....
2.VZdy sem na predchozich win pouzivala legalne koupeny ESET NOD 32,to co ted na desitkach predvadi,same blokace a hlasky o nebepzeci to mi nebere hlava,je to normalni? chci npasat ,ze pouzivam freeware nebo legalni kopie!!!
3.Je to jen ma zkusenost s Win 10(asi ne) ale cekala sem ,ze po 2 letech uz budou stabilni a tohle to je alspon u me šrot:-(
Jinak by se mi libila i i design hezky,ale zatim nevim co stim,Se bojim nainstalovat cokoliv uz aby to nespadlo do BSOD a nezaclo hkaskou o spatne bitove kopii,aby me to postupne nevyradilo vsehcny aplikace z tohle hlaskou:-)
4.Proc neni neco jako bylo essential 2012,kdyz to microsoft zrusil? chtela bych ten movie maker 2012 na videa z fotek.Da se stahnout z jinych zdroju ale samozrejmne nejde spustit ani na win 10 u me

dekuji za rady a postrehy
Verca.