Přihlášení jako host (vyřešeno) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Massa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Přihlášení jako host (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod Massa » 29 bře 2008 16:07

mám takový problém, nedávno jsem si trochu pohrával s uživatelskými učty, sice nevím jak, ale povedlo se mi z mého uživatelského účtu udělat účet s přístupem jako host, problém je v tom, že se nemůžu přihlásit jako administrátor prostě to nejde a můj staro nový účet je jako host, tím nemůžu skoro nic, nemůžu instalovat aplikace, to může pouze administrátor, přestalo mi jít Nero.....a spouta dalších omezení, prosím jak můžu znovu z mého účtu udělat znovu administrátora.....díííky
Naposledy upravil(a) Massa dne 30 bře 2008 18:35, celkem upraveno 1 x.

Reklama
guest

Re: Přihlášení jako host

Příspěvekod guest » 29 bře 2008 16:19

Ono to jde více způsoby-je to tu někde popsaný.
Přihlas se v nouzáku jako admin a změň to.

Massa
nováček
Stav:

Příspěvekod Massa » 29 bře 2008 16:39

jj, já vím, ale problém je v tom že se jako administrator nemůžu přihlásit ani v nouzovém řežimu pořád to chce heslo které neexistuje, tak nevím, zatím procházím toto fórum, ale zatím nic o mém problému sem nenašel....

CrasherKill
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 29 bře 2008 17:34

Jestli to po tobě chce heslo v tom nouzovým režimu tak někdo kdo ti instaloval OS ho musel při instalaci zadat :wink:
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

Massa
nováček
Stav:

Příspěvekod Massa » 30 bře 2008 18:34

Tedy trochu jsem se činil, ano měl jsem dokonce zaheslované administrátorské konto sice nevím proč, ale heslo tam bylo, i když docela jednoduché:-)) pro rozluštění hesla jsem si stáhl a použil ophcrack-livecd-1.2.2.iso(455 MB), který mi zjistil všechny hesla i k administrátorské, poté se stačilo přihlásit jako admin a přes run -control userpasswords2 změnit konto typ z hosta na administrátorské a je po problému, tím chci havně upozornit na
ophcrack-live....... který funguje a stojí zato ho mít při podobných problémech, člověk nikdy neví :-))čert nikdy nespí:-)) díííky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”