Nejdou spustit exe soubory
Re: Nejdou spustit exe soubory
akorat ze se mi to nezpusti, ale nejak se mi podarilo spustit nod32 tak snad to pomuze
hm tak nic nod nic nenasel, tak ted uz fakt nevim a ten daft s priponou com nedela nic
Tak jsem po roce zpět v tomto topicu.
Jedině mne napadá vyexportovat asociaci na .exe na jiném počítači pomocí editoru registrů, je ve větvi HKEY_CLASSES_ROOT\.exe a poklepáním nainstalovat u sebe.

Jedině mne napadá vyexportovat asociaci na .exe na jiném počítači pomocí editoru registrů, je ve větvi HKEY_CLASSES_ROOT\.exe a poklepáním nainstalovat u sebe.
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
Já jsem se setkal s tím, že tento problém způsobil trojan Vista Internet Security 2010, po jeho odebrání zůstal poškozený registr a nešly spouštět soubory .exe. Registr může zůstat poškozen samozřejmě i po odebrání jiného trojanu. Opravil jsem to následovně: Na čistém PC jsem si otevřel regedit a našel klíč HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\.exe a v poškozeném PC jsem otevřel registr na tu samou cestu. To co přebývalo v registrech poškozeného PC na uvedené cestě jsem smazal (v mém případě vše v uvedeném podklíči, takže zůstalo akorát: Název (Výchozí) Typ REG_SZ Data (Hodnota není zadána). Po této akci spuštění .exe souborů proběhlo v pořádku. Dodávám že oba systémy byly Microsoft Windows Vista 32bit, SP2.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9225
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3171
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
- 3
- 3710
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4289
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 7
- 4704
-
od makojed