to nemáš žádnýho známýho, kterýmu bys ho tam na pár hodin prdnul?

Tak asi bylo. (Aktivace -> restart)Ceck píše:Mě to dělá jak se to zaktualituje, nevím přesně od které aktualizace, ale stejně jed to asi jedno, protože se to tam sáčkuje všechno automaticky, je to kekel. Myslel sem na ovladač grafiky sem nainstaloval, ale začlo to zase dělat, tvrdý reset a čekám. Zatím gut :) Tak už to zase děla :( Nýčko sem zjistil, že to nebylo ani aktivovaný (digitální licence) možná to bylo tím. Jesli jo tak vám hned dám vědět.
Tak bohužel, jelo to 4 hodiny bez problému a udělalo to zase, nemožnost restartovat přes lištu a uplný zásek, takže nevím. Ale je to lepší xDCeck píše:Tak asi bylo. (Aktivace -> restart)Ceck píše:Mě to dělá jak se to zaktualituje, nevím přesně od které aktualizace, ale stejně jed to asi jedno, protože se to tam sáčkuje všechno automaticky, je to kekel. Myslel sem na ovladač grafiky sem nainstaloval, ale začlo to zase dělat, tvrdý reset a čekám. Zatím gut :) Tak už to zase děla :( Nýčko sem zjistil, že to nebylo ani aktivovaný (digitální licence) možná to bylo tím. Jesli jo tak vám hned dám vědět.
Tak to pořád dělá, ukazují tam tu černou díru a dělá to. (Vyřešeno, intel ssd jel na ovladači hdd samsung) Viz davirian, dik (tak to dělá pořád)Ceck píše:Tak asi bylo. (Aktivace -> restart)Ceck píše:Mě to dělá jak se to zaktualituje, nevím přesně od které aktualizace, ale stejně jed to asi jedno, protože se to tam sáčkuje všechno automaticky, je to kekel. Myslel sem na ovladač grafiky sem nainstaloval, ale začlo to zase dělat, tvrdý reset a čekám. Zatím gut :) Tak už to zase děla :( Nýčko sem zjistil, že to nebylo ani aktivovaný (digitální licence) možná to bylo tím. Jesli jo tak vám hned dám vědět.
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:Tak bohužel, jelo to 4 hodiny bez problému a udělalo to zase, nemožnost restartovat přes lištu a uplný zásek, takže nevím. Ale je to lepší xDCeck píše:Tak asi bylo. (Aktivace -> restart)Ceck píše:Mě to dělá jak se to zaktualituje, nevím přesně od které aktualizace, ale stejně jed to asi jedno, protože se to tam sáčkuje všechno automaticky, je to kekel. Myslel sem na ovladač grafiky sem nainstaloval, ale začlo to zase dělat, tvrdý reset a čekám. Zatím gut :) Tak už to zase děla :( Nýčko sem zjistil, že to nebylo ani aktivovaný (digitální licence) možná to bylo tím. Jesli jo tak vám hned dám vědět.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů