Dobrý deň, chcel by som poprosiť o radu. Nastavoval som si vo win10 personalizáciu a úž ani neviem čo všetko som mal na aké hodnoty nastavené ale pri nastavení vysokého kontrastu mi automaticky stmavol monitor, pc bežal na pozadí pretože kurzor myšky bolo vidieť. Počkal som či sa do 30s nevrátia zmeny a pitom som reštartoval pc. No teraz pri štartovanì sa zapne win naskočí logo ale hneď potom je zas čierna obrazovka. Neviem čo s tým. Bol som aj v biose ale ani tam sa mi nepodarilo načítať pislednú známu konfiguráciu. Neviem čo tam ešte vyskúšať. Ako bonus nepoznám heslo od svojho účtu
Před pár dny jsem nainstaloval aktualizace, které mi způsobily problémy se softwarem, který do té doby mnoho let bez problémů fungoval.
Zkusil jsem vše vrátit pomocí bodu obnovy, ale Windows vždy hlásily, že se to nepovedlo.
Dalším krokem bylo...
Poslední příspěvek
Skúsil si to aj cez PowerShell ? Ak si ho spustíš,ako Správca a vložíš príkaz : wmic qfe list brief /format:table , zobrazia sa nainštalované aktualizácie?
Zdravim stala sa mi nehoda s monitorom viď foto. Je to Samsung odyssey g70b 28"… otazka znie ci to niekde menia za novy panel alebo ho viem niekde kupit ? Co som tak letmo prezrel web tak som nenašiel takýto … a ci sa to oplati, ma asi necelé 2...
Poslední příspěvek
Tam som pozeral a taky som nenašiel..
Dodatečně přidáno po 6 hodinách 51 minutách 20 vteřinách:
Podarilo sa mi rozobrať aj poskladať monitor naspat a zapol sa takze by som vymenu teoreticky mal zvládnuť.. posielam aj foto zo štítkom .. nasiel som...
Zdravím, Jak řiká nadpis. Dnes jsem otevřel a zapnul svůj asus vivobook a aniž bych cokoliv udělal tak mi skočila bílá obrazovka a nejde se přes to dostat. První co mě napadlo je panel v háji ale třeba se pletu
Odkazuje na imgur jestli se takhle...
Poslední příspěvek
Odpovedz na otázky: pri zapnutí - naskočí úvodné logo? Ak logo vidíš (zo základu to často nejde priamo z dedik. grafiky, ale z integr. graf.čipu CPU - panel samotný je OK. Ak nič nevidíš, prípadne opäť biela - tak sa pozri na flexi kábel.
Ak áno -...