Nejsou. Všechno úspěšně nainstalováno.
Časté vytváření bodu obnovy
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Časté vytváření bodu obnovy
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 6
- Pohlaví:
Koukej pořádně. V tom obrázku na první pohled vidím jednu neúspěšnou, a to tam není vidět vše, a ještě akt. ovladačů nemáš otevřenou ?!?
Doporučuji tento postup:
Spusť okno CMD s oprávněním správce a spusť tam toto:
Potom:
1. Restartuj PC
2. Ve službách vypni službu Windows update.
3. Vymaž obsah této složky: c:\Windows\SoftwareDistribution\ (složka zůstane prázdná)
4. Smaž tento soubor: c:\Windows\WindowsUpdate.log
5. Restartuj PC
A proveď znova aktualizace. Načítání bude trvat déle. A dal bych i ty volitelné. Znova restartuj a dej vědět.
Doporučuji tento postup:
Spusť okno CMD s oprávněním správce a spusť tam toto:
Kód: Vybrat vše
Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
Potom:
1. Restartuj PC
2. Ve službách vypni službu Windows update.
3. Vymaž obsah této složky: c:\Windows\SoftwareDistribution\ (složka zůstane prázdná)
4. Smaž tento soubor: c:\Windows\WindowsUpdate.log
5. Restartuj PC
A proveď znova aktualizace. Načítání bude trvat déle. A dal bych i ty volitelné. Znova restartuj a dej vědět.
-
- nováček
- Pohlaví:
U těch ovladačů tam byla aktualizace jenom jedna.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 6
- Pohlaví:
A ten můj doporučený postup ?
-
- nováček
- Pohlaví:
Upřímně, moc se mi do toho postupu nechce, mám z toho respekt. Trochu jsem pátral a našel jsem tohle https://www.tenforums.com/general-support/197883-windows-module-installer-creating-system-restore-points-every-20-min.html Taky jsem důkladně procházel prohlížeč událostí a ty události než se vytvoří bod obnovy jsou fakt skoro stejné, jako před instalací nějakého updatu. Až na tyhle tři
Initiating changes to turn off update SMB1Protocol-Client of package Microsoft-Windows-SMB1. Client id: SMBComponentDisabler.
Initiating changes to turn off update SMB1Protocol of package Microsoft-Windows-SMB1. Client id: SMBComponentDisabler.
Initiating changes to turn off update SMB1Protocol-Deprecation of package Microsoft-Windows-SMB1Deprecation. Client id: SMBComponentDisabler.
Initiating changes to turn off update SMB1Protocol-Client of package Microsoft-Windows-SMB1. Client id: SMBComponentDisabler.
Initiating changes to turn off update SMB1Protocol of package Microsoft-Windows-SMB1. Client id: SMBComponentDisabler.
Initiating changes to turn off update SMB1Protocol-Deprecation of package Microsoft-Windows-SMB1Deprecation. Client id: SMBComponentDisabler.
-
- Level 6
- Pohlaví:
V tom případě:
a) dej to do servisu kde tomu rozumí, nebo
b) přeinstaluj Windows, nebo
c) vypni body obnovy
a) dej to do servisu kde tomu rozumí, nebo
b) přeinstaluj Windows, nebo
c) vypni body obnovy
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”