Zdravím ...
chtěl jsem si nainstaloval "neveřejnou aktualizaci" od microsoftu na lepší vyváženost pro zátěž obou jader, ale ten hotfix je jen asi pro SP2 a já kdyz mam SP3, tak me to píše, že aktualizace je stara a ze neni potreba. Prosim jde tato hlaska nejak odstranit? Dekuji predem ...
Zdroj kde jsem to cetl: http://www.chip.cz/cs/clanky/optimaliza ... esoru.html
Nazev aktualizace: KB896256
Hotfix na 2core ve SP3 (WinXP) Vyřešeno
Re: Hotfix na 2core ve SP3 (WinXP)
s tim me asi nikdo neporadi co? 

- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak jestli si ji nainstaloval a hází ti to hlášku, že je zastaralá a pod SP3 je ti stejně na nic, tak co ji odinstalovat? 

Everybody lies so don't trust anyone. :)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hotfix na 2core ve SP3 (WinXP) Vyřešeno
Zkus třeba:
Pokud máš dual core procesor na Win XP měl bys rozhodně zkusit záplatu od Microsoftu která zvýší efektivitu výkonu dual core procesoru.
Stahuj zde (2,2 MB)
Výše zmíněná záplata by měla fungovat na všech procesorech, ovšem zde je takřka to samé, pro procesory AMD
Stahuj zde (4,3 MB)
/Omlouvám se pokud je tenhle příspěvek trochu mimo mísu, ovšem doporučuju./
GL
Skill
Pokud máš dual core procesor na Win XP měl bys rozhodně zkusit záplatu od Microsoftu která zvýší efektivitu výkonu dual core procesoru.
Stahuj zde (2,2 MB)
Výše zmíněná záplata by měla fungovat na všech procesorech, ovšem zde je takřka to samé, pro procesory AMD
Stahuj zde (4,3 MB)
/Omlouvám se pokud je tenhle příspěvek trochu mimo mísu, ovšem doporučuju./
GL

Vydali jsme nový systém s kodovým označením "Omalovánky". Na veřejnost se dostal pod názvem "Windows Vista".
Stahuj zde (2,2 MB)
Tato aktualizace bohužel nešla, jelikož se mě ukázala chyba jakou jsem popisoval viz. obrazek:

Stahuj zde (4,3 MB)
Tato utilita mě zřejmě funguje, protože jsem spustil Prime95 a spustil jsem jen jedno vlákno (pro dual core se musí pustit dva na vytážení obou jader) a výsledek? Viz. obr:

Trochu to poskakuje, není to úplně přesný, ale myslím si, že by to nebylo ani tak přesný s tou aktualizací ... Každopádně děkuji ...

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”