V Tento Počítač klikni na mechaniku pravým tlačítkem, vyber kartu "Přehrát automaticky" a zaškrtni "Vyberte akci kterou chcete provést" a vyber "Neprovádět žádnou akci" ... pokud máš mechanik víc, tak stejný postup u každé
je to zvláštní, ale občas mi tento postup (tohle nastavení) nefungoval...musel jsem poté zvolit náhodný (až nesmyslný) postup - kdy jsem zvolil jednu akci, která se má provést když se vloží CD, poté jsem zvolil akci jinou - pak žádnou - POUŽÍT a pak až to bylo vpořádku.
no ale zkus radu od Giovanniho a uvidíš
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
:thumbup: Doporučuji Windows 7 ve verzi 2025 - klik link: :thumbup: :thumbup: :thumbup: (na webu: :thumbup: :thumbup: :thumbup: )
NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci *** chci jen altruisticky pomoc a NE...
Poslední příspěvek
Zaslaná a nepřečtená SZ:
Ani text "NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci " nemění nic na tom, že došlo k porušení Pravidel.
Pokud admin usoudí, že k porušení Pravidel nedošlo, bude příspěvek uvolněn.
:idea: De-Facto u používání oficiálně de-jure nepodporovaných Windows nebyl zaznamenán vyšší výskyt malware (tzv. virů apod. útoků) než u tzv. podporovaných Windows (zdroj: ESET, NORTON). Pokud si u Windows 7 - Windows XP zajistíš bezpečnostní...
Poslední příspěvek
:thumbup: Doporučuji Windows 7 ve verzi 2025 - klik link: :thumbup: :thumbup: :thumbup: (na webu: :thumbup: :thumbup: :thumbup: )
NENABÁDÁM k používání nelegálních Windows jen za účelem info. a k edukaci Chci jen altruisticky pomoc a NE porušovat...
Potrebujem 100% overeny Windows Key na svoj PC.
Windows 11 Klasika na gaming. Netreba mi Office.
Poslední příspěvek
Já jsem nejprve dal prodejci dotaz, zda mohu zaktivovat tímto klíčem pro Win11 starší Win10 Pro. Odpověděl mi, že ano, a jestli chci, pošle mi hned klíč na vyzkoušení s tím, že mu pak zaplatím později. Odepsal jsem, že souhlasím. Během pár minut...
Dobrý den, stále používám v popisu napsanou sestavu. Ve Win update se mi píše něco ve smyslu nepodpory Win 11. Stary to je min 7, 8 let. Ani nemusím hledat, co konkrétně je v rozporu. Tady v servisu ve městě mi řekli, že jestli je cpu 8 nebo vyšší...
Poslední příspěvek
No uvidíme rok a nebo spíš 10 měsíců je poměrně dlouhá doba. Dokud to bude možné tak budu na 10. Stejně bankovnictví tam nemám to je vše v mobilu. Ale každopádně jestli tam budu dávat 11 tak budu potřebovat ještě jeden disk jednak kvůli vzpomínkám a...