audiodg Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

erty123456
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: audiodg

Příspěvekod erty123456 » 13 říj 2008 10:40

Podívej se do služeb systému a mrkni na Windows Audio jestli máš tu službu nastavenou na automaticky. Jestli ne tak nastav a dej restart.
Asus K55VJ

Reklama
johnnyman
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: audiodg  Vyřešeno

Příspěvekod johnnyman » 13 říj 2008 16:32

Tak jsem preinstaloval chipset a pomohlo to :).
Velké diky vsem kteri se mi snazili pomoct a obvzvláště pak Picovy.

Kempa
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Kempa » 02 pro 2008 15:29

Zdravim, mam upe ten samy problem soubor audiodg.exe mi zere strasne hodne pameti, ae koukal sme a sledovani prostredku a zacne zrat hodne jenom vzdy pokud spustim jeden program....jeste pred 4 dny ten program bezel upe v poho normal rychle jenom td poslendi 2 dny to upe blbne cetl jsem si tady co to muze bejt ae prad nejak nezozumim co teda mam s tim delat???
dik za odpoved a pripadnou pomoc

horacio22
nováček
Stav:

Příspěvekod horacio22 » 02 kvě 2009 11:29

Zdar
Mám též problém s audidodg když pustím hru tak mi začne najednou žrát asi 2é procent výkonu procesoru a kolísá takže někdy i 30 procent
audiodg sem jednou vypl nešel zvuk zkusil jsem ho vypnout zase po měsíci když mě to už štvalo a spadl systém audidg je seoučástí operačního systému Vista je to ovladač zvuku jak někdo psal něco přeinstaloval
tzv "chipset" tak kdyby mi někdo prosim řekl co je to chipset? nebo nějak poradil viděl jsem někde kde někdo dal návod že se něco nainstaluje a je to dobré ale na začátku vám to vypíše anitiviry v počítači jež máte abyste je vypli aby se nestala chyba při instalaci čehož bych se bál nebot kdžy by to byl vir tak by sem měl vyplé antiviry

Sasakr
nováček
Stav:

Příspěvekod Sasakr » 22 črc 2009 15:29

Mně někdy žere až 10%, když ho vypnu, nejde zvuk, čili to bude nějaký zvukový ovladač či co, ale přijde mi, že žrát běžně 5% z Core2Duo 2,4Ghz by neměl :shock:

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”