Zdravim vas,s VIT REGISTRY FIX 9.3 jsem si asi omylem smazal nejake dulezite spousteci ? prvky z Visty,protoze mi nejde spoustet skoro zadny program v pocitaci.Odinstaloval jsem je ,znovu stahl a nainst. a je to stale stejne.Napr. ve VLC player mi nejde vybrat titulky k prehravani s filmem,drive bez problemu,Watch Weather hlasi pri instalaci ,, Co Create InstanceFailed;Code 0x80040154 Class Not Registered.....kazdy program hlasi pri inst. neco takoveho.Poradte mi prosim,nevim vubec,co mam delat.......dekuji
//Vytvořeno nové téma.
//mike007
Windows Vista - problém s registry
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problémy s Windows Vista !!!
Zdravím. A vítej zde na foru.
Založ si vlastní topic prosím o přesun.
No pokud jsi smazal některé udaje z registrů a nemáš zálohu tak myslím, že s reinstalaci nevyhneš.

No pokud jsi smazal některé udaje z registrů a nemáš zálohu tak myslím, že s reinstalaci nevyhneš.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Dekuji za privitani,orig. cd nemam,jelikoz jsem pc (HP) koupil jiz s nainst. Visty.Je ta reinstalace mozna i bez toho? Asi ne ,ze? Nebo existuje nekde na strankach microsoftu nejake opravne balicky na ty registry? Jinak se nezlobte mym laickym dotazum,takto pisu poprve a pocitacum moc nerozumim........dekuji
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Reinstalace je možná pouze DVD (s instalací visty tedy přesné verze jakou teď máš).Spíše než o dvd jde ,ale o licenční klíč. Jinak zkus registry pročistit Ccleanerem. Stažení viz. podpis.
Necituj bezprostředně předchozí příspěvek viz. pravidla snižuje to přehlednost.
Necituj bezprostředně předchozí příspěvek viz. pravidla snižuje to přehlednost.
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Dekuji za privitani,orig. cd nemam,jelikoz jsem pc (HP) koupil jiz s nainst. Visty.Je ta reinstalace mozna i bez toho? Asi ne ,ze? Nebo existuje nekde na strankach microsoftu nejake opravne balicky na ty registry? Jinak se nezlobte mym laickym dotazum,takto pisu poprve a pocitacum moc nerozumim........dekuji
Ked ste zakupili notebook HP s predinstalovanym OS, v tomto pripade Vistou, tak by mala byt na HDD vytvorena od vyroby skryta particia so systemom. Reinstalacia sa vykona pri spusteni tak, ze stlacite klaves F11 - System recovery. Myslim, ze predtym bude treba zalohovat dolezite dokumenty a nastavenia...:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7841
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30