PC zamrzne na obrazovce Vítejte Vyřešeno
PC zamrzne na obrazovce Vítejte Vyřešeno
PC po zapnutí i po několika restartech naběhne XP sp 2 a zamrzne na obrazovce Vítejte. Nevíte prosím co s tím?
Re: PC zamrzne na obrazovce Vítejte
vcera mi to delalo podobnou vec. Mam sice visty, ale po zapnuti se to zastavilo na obrazovce vitejte a pocitac nic nedelal, sekli to ale nebylo, protoze jsem pomoci zkratky alt + shift mohl menit klavesnici. Nechal jsem to a asi tak po 20ti minutach to normalne nebehlo. Takhle to delalo pri kazdym startu, tak jsem pak pomoci obnoveni systemu obnovil do chvile nez se mi tam nainstalovali nejaky win aktualizace. Od te doby to zase jede normalne. Jeste ale nevim kterou aktualizaci to presne bylo. Zkousim je ted po jedny instalovat a uvidim.
Doporucoval bych taky obnovit pred nejakou pochybnou udalost na termin kdy ti to jeste slo.
Doporucoval bych taky obnovit pred nejakou pochybnou udalost na termin kdy ti to jeste slo.
JJ. Díky. Nějaké aktualizace tam proběhly asi den před tím.
Takže jak naběhne to vítejte, tak mám dát Alt-F4? Nemohl by si mi trochu podrobněji popsat co a jak pak? Počítač mám doma a pak bych nerad narazil na nějakou věc kterou nezvládnu:-) (to obnovení systému třeba)
Moc díky.
Takže jak naběhne to vítejte, tak mám dát Alt-F4? Nemohl by si mi trochu podrobněji popsat co a jak pak? Počítač mám doma a pak bych nerad narazil na nějakou věc kterou nezvládnu:-) (to obnovení systému třeba)
Moc díky.
no alt + F4 te asi nic neudela, pokud se do win normalnim zpusobem nedostanes vubec, budes muset do nouzovyho rezimu. Tam se dostanes tak, ze budes mackat F8 pri startu. Objevi se te tabulka kde vyberes spustit v nouzovem rezimu. Az se tam dostanes, najdes v Start - programy - prislusenstvi - systemove nastroje - obnoveni systemu, tam vyberes zvolit bod obnoveni nebo tak nejak a prohlidni si jaky body tam mas. Pak vyber nejaky nejvhodnejsi bod nekdy nedavno, kdy to jeste slo a dej obnovit.
Pak uz jenom doufat ze to zabere. U me to vcera problem vyresilo.
P.S. kdyby to napoprve nevyslo, zkus jeste jednou a vyber jeste o neco starsi bod obnoveni.
Pak uz jenom doufat ze to zabere. U me to vcera problem vyresilo.
P.S. kdyby to napoprve nevyslo, zkus jeste jednou a vyber jeste o neco starsi bod obnoveni.
Zkusím. Zatím díky.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”