Kód: Vybrat vše
"A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to ur computer.
If this is the first time you have seen this stop error screen, restart your computer. Is this screen appears again, follow these step:
Check for viruses on your computer. Remove any newly installed hard drives or hard drive controllers. Check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption, and then restart your computer.
Technical information:
*** STOP: 0x0000007B (0xF78DE524, 0xC0000034, 0x00000000, 0x00000000)"
už si nevím rady .... už 5 hodin projíždím gooogle a hledám všechno možný a nemožný ... Bude to asi tím , že potřebuji nějak k instalaci přidat řadič SATA , ale stále mi to nějak nefunguje . Když jsem skoušel dávat windows z flashky , píše mi to "Chyba disku . Restartujte stisknutím klávesy" a tak dále do kola :( ... skoušel jsem i pomocí nLite přidat ten řadič , který jsem si našel , ale bohužel stále to nejde .... taky jsem skoušel na začátku instalace mačkat F6 , a pak specifikovat další zařízení , ale říká mi to , že nebyla nalezena disketová mechanika , z které by mohlo čerpat ten řadič na disk . (dá to rozum , protože NB disketovku nemá) .. doufám , že někdo bude vědět řešení tohodle problému .
budu vděčný , za jakoukoliv pomoc
ps. Jedná se o "Futjisu Siemens Esprimo Mobile V6535)"