ztratilo se malování a hry z XPček
ztratilo se malování a hry z XPček
Ahoj jsem tady poprvé tak snad neudělám nějakou botu. Ztratilo se mi malování a hry jinak všechno šlape bez problému. Nevíte co s tím?
Re: ztratilo se malování a hry z XPček
Vítej na fóru PC-HELP.
Ztratily se ti ty programy úplně z počítače, nebo jen z nabídky Start?
Zkus je spustit následujícím způsobem:
Win+R → jméno_programu → ENTER
přičemž jména jednotlivých programů jsou:
Ztratily se ti ty programy úplně z počítače, nebo jen z nabídky Start?
Zkus je spustit následujícím způsobem:
Win+R → jméno_programu → ENTER
přičemž jména jednotlivých programů jsou:
- Malování = mspaint
- Solitaire = sol
- Srdce = mshearts
- Miny = winmine
- Pinball = pinball
- Spider Solitaire = spider
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jsou to prime funkce systemu,takze se podivej do ovladacich panelu,jen ti ted nenapisi kam,pac mam delsi dobu visty a uz si to nepamatuju.Rekl bych pridat a odebrat a v levem sloupci pridat,kde by se ti melo vse nacist.
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
xaverius: Co jsou přímé funkce systému? Hry? Hry nejsou funkce, ale malé aplikace, spustitelné soubory s příponou exe. Anebo jsou nějaké funkce na obnovu nabídky Start? Takové neznám. Co jsou to ty funkce a k čemu jsou dobré?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jj.Pokud samozrejme nemyslis hry,ktere pod win nepatri.Mrkni na screen...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
Aha Windows jehovista; záleží na systému, protože až do XP včetně jsou hry součástí systému, nikoli jeho funkcí.
Tady nejspíš někdo blbě lokalizovat do česká jazyk.
Stejně mě to fascinuje – hra jako funkce/vlastnost, která se v systému zapíná a vypíná.
Tady nejspíš někdo blbě lokalizovat do česká jazyk.
Stejně mě to fascinuje – hra jako funkce/vlastnost, která se v systému zapíná a vypíná.
- Mýliti se je Myloš.
Už jsem to zkoušel a nic system windows nenalezl soubor atd. když jsem dal hledat malování tak se něco našlo v C:/sNtServicePackUninstalls a něco ve Windows/service pack Files a ještě tak po různu.Spustit to nejde.
Co jsi zkoušel? To spouštění přes Win+R?
Doplňuji:
A ještě – XP nebo Vista?
Doplňuji:
A ještě – XP nebo Vista?
- Mýliti se je Myloš.
Buď sis to odinstaloval, nebo to sežral vir. Mě jednou sežral i Notepad (= Poznámkový blok) 
XP:

XP:

Tak už jsem tady . Upřesním. Mám XP, určitě jsem to neodinstaloval,nejde mi ani o to že tam ty aplikace nejsou(jdou doinstalovat z CD WIN. a hry nepotřebuji to manželka) ale zajímalo mě jak jsem o to přišel jestli měl někdo podobný problém.Kamarád mi naznačil že by za tím mohli být aktualizace,taky je možné že byl nějaký čistící program trochu více aktivní ono těch možností je více,jak naznačil kolega nahoře možná antivir atd. díky za ůčast zatím ostatní funguje .
Antivir? A to jsi tady vyčetl kde?
Myslel jsem jak píše kolega že to sežral vir.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”