1)Snažil jsem se nejprve hledat,ale nenašel. Jedná se mi o to, že jsem koupil externí hdd(usb), zatím jsem nic s ním nepodnikal,ale chystám se na něj stahnout a nainstalovat Windows 7. Jsem technický antitalent,takže víceméně bych potřeboval vědět,zda mě čeká někde nějaké úskalí,popřípadě postup instalace na externí hdd-pokud s tím má někdo zkušenosti? Na pc mám jako hlavní OS Windows XP professional.Pokud již někde podobné téma existuje prosím o odkaz! díky
09.50 hod"Takže jsem přeci jen hledal dál a o něco lépe,našel jsem debatu o instalaci XP na externí hdd,kde se to moc nedoporučuje,ale přeci jen, by mě zajímaly vaše názory a popřípadě i rady."
Naivně jsem se domníval,že bych XP měl na pevném hdd v pc a Window 7 by byly na externím hdd,ale zjišťuji,že je to asi blbost ??:o
2) Nebo to vyřešit tím,že bych i Windows 7 dal na pevný hdd, kde by byly dva operační systemy,což myslím že jde?? a programy a pod,přesunout na externí hdd. Pevný hdd v pc mám jen 40 GB,takže nemohu moc vyskakovat.Díky za rady.
instalace(OS) Windows 7 na externí hdd
Re: instalace(OS) Windows 7 na externí hdd
ja mam 3,5disk na kterym mam w7 a pripojuju ho pres esatu a v pohode nabootuju (predtim byl v jinym pc a ted ho bootuju na nb, akorat si pri prvnim bootu musel stahnout drivery). pak mam dalsi disk na kterym je jina instalacka w7 a v pohode to funguje i kdyz jsou zapojeny oba. proste si vyberu jakej chci, akorat v biosu musim menit neco jako "SATA MODE" (tak nak se to jmenuje)
akorat ty tam mas to usb, ale myslim ze bys problem mit nemel, v nejhorsim ho naformatujes
/edit: a sakra
starej topic
akorat ty tam mas to usb, ale myslim ze bys problem mit nemel, v nejhorsim ho naformatujes
/edit: a sakra

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3892
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek