XP ztraceji se oddily discu C, D Vyřešeno
XP ztraceji se oddily discu C, D Vyřešeno
Zdravim mam problem sem tam, ale ted casteji se mi ztraceji oddily C a D, najdu je jedine vyhledanim. Sem tam se mi ztracej hry ktere dost casto hraju, jak ikony tak aj nekdy z programu kde jsou nainstalovane. pocitac jsem projizdel antivirem a cistil registry atd, ale nic nepomaha. Tyto oddily se ale cca za 5hod samy objevi a nepomaha ani restart. nevite co stim muze bejt diky za odpoved
Re: XP ztraceji se oddily discu C, D
Nejprve bych se podíval do skříně, zda ti tam nestraší (třeba duchové) nebo taky zda disky neožili
Ale teďka vážně. Pokud ti na disku mizí oddíly tak nejlepší bude se zamyslet nad tím, odkdy se ti to začalo stávat. Zřejmě si nevzpomeneš, jestli to způsobil špatný program, či nový hardware..ale poradil bych ti Bod Obnovy..opravdu nejjednodušší způsob, pokud nechceš reinstalovat Windows.

Ale teďka vážně. Pokud ti na disku mizí oddíly tak nejlepší bude se zamyslet nad tím, odkdy se ti to začalo stávat. Zřejmě si nevzpomeneš, jestli to způsobil špatný program, či nový hardware..ale poradil bych ti Bod Obnovy..opravdu nejjednodušší způsob, pokud nechceš reinstalovat Windows.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: XP ztraceji se oddily discu C, D
Zkontroluj disk utilitou od výrobce disku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”