Nefunkční už.účty i obnova systému
Re: Nefunkční už.účty i obnova systému
Díky moc , tento postup mi pomohl se tam dostat,ale tím jsem zkončil,není tam starší položka než včerejší.Takže jsem tam kde jsem byl.
Jak mám synovi zrušit heslo,když se nejde dostat na uživatelské účty? A nejde to udělat tak aby si ho nemohl znovu vytvořit ?

Přeinstalovat Windows a zakázat mu ten počítač používat. Kolik mu je, že si tohle neumíš vynutit?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Děkuji moc,budu to muset udělat
Syn má 14 a když jsme mu zablokovali přístup k pc,tak si vyskakoval za noťas odnese kamarádovi a tem mu to udělá.Jsou to haj..i.Ale to sem nepatří,to je spíš na poradnu.Moc děkuji za rady.

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Taky bych to tak viděl...
Můžeš zkusit ještě opravu systému pomocí http://download.iobit.com/asc-setup-pro.exe
Nainstaluješ.. zadáš "Diagnóza systému" , zafajfkuješ položku "Optimalizace systému" a spustíš..
Co najde, dáš opravit... Některý HP měli i recovery partition...
Můžeš zkusit ještě opravu systému pomocí http://download.iobit.com/asc-setup-pro.exe
Nainstaluješ.. zadáš "Diagnóza systému" , zafajfkuješ položku "Optimalizace systému" a spustíš..
Co najde, dáš opravit... Některý HP měli i recovery partition...
Děkuji,hezký program.Můj problém však přetrvává.Položky Hledat,Už.účty i Obnova systému jsou mi stále nedostupné.Čeká mně reinstal Windows.
Můžete mi prosím poradit jak synovi zabránit v nežádoucích instalacích? Ani stahovat aby nemohl.Rád mu nainstaluji co bude potřebovat,ale hlavněže to nedopadne jako minule-viry=sevis.800kč On totiž vypínal antivir aby ho to neotravovalo 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
HM.tak nic.. :)
Jen otázečka - nový uživatlský účet taky nemůžeš vytvořit?
Evidentně tě reinstal nemine... Jinak odpověď na otázku zní : zahesluj si účet administrátor a jemu nech třeba účet Guest s omezenými právy ... pro jistotu bych si ještě pod svůj účet nainstaloval nějakej prográmek na zaheslování systému...
Jen otázečka - nový uživatlský účet taky nemůžeš vytvořit?
Evidentně tě reinstal nemine... Jinak odpověď na otázku zní : zahesluj si účet administrátor a jemu nech třeba účet Guest s omezenými právy ... pro jistotu bych si ještě pod svůj účet nainstaloval nějakej prográmek na zaheslování systému...
Právě že do už.účtů se nedostanu.Otevře se mi jen prázdné okno bez nabídek jako jsem ukazoval na začátku vlákna. Na reinstal jsem už připraven,zatím jen psychicky.Cd s windows ještě nemám.A nejaký ten prográmek na zaheslování by jste mi mohl poradit?
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Používám už nějakej pátek PC SECURITY
Je výbornej, ale v demo verzi má omezení /je tam popisek/.
Jinak z free variant můžeš zkusit LockIt , dá se nastavit na slovenštinu a po startu win je zablokuje.
Vyzkoušel sem si ho... docela efektivní.. když tak ještě po něčem mrknu... jinak toto :
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... -locker/?g vypadá na freeware taky solidně... dle popisku
Je výbornej, ale v demo verzi má omezení /je tam popisek/.
Jinak z free variant můžeš zkusit LockIt , dá se nastavit na slovenštinu a po startu win je zablokuje.
Vyzkoušel sem si ho... docela efektivní.. když tak ještě po něčem mrknu... jinak toto :
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... -locker/?g vypadá na freeware taky solidně... dle popisku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3156
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 10:02
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7715
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
-
- 1
- 2415
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Tuto aplikaci zablokoval správce systému Příloha(y)
od Minapark » 21 bře 2025 07:38 » v Windows 11, 10, 8... - 10
- 7189
-
od RIKI22
05 dub 2025 11:04
-
-
- 4
- 3385
-
od Dolpi