Z VISTY na XP Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Kouril34
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Z VISTY na XP  Vyřešeno

Příspěvekod Kouril34 » 27 lis 2009 20:19

Zdravím chci se optat:-) Budu přeinstalovávat Windows Vista, protože PC škube jako prase. A chci se zeptat, jestli by se dalo nainstalovat misto Visty XP.?

Reklama
sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Re: Z VISTY na XP

Příspěvekod sondaw » 27 lis 2009 21:07

Nevidím důvod, proč ne, já jsem přeinstalovávala XP na Vistu Home Premium 64bit (PC se neškube a jede bez nejmenších problémů)
Jenom si trošku rýpnu, když se bude PC dál škubat, budeš přeinstalovávat na co? :D
Už jsem se setkala s tím, že místo antiviru v PC se prostě reinstaluje případně zavirovaný systém, ale když se škube PC s jedním OS, přecházet na jiný - to je fakt důvod :lol:
Naposledy upravil(a) sondaw dne 27 lis 2009 21:25, celkem upraveno 1 x.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 27 lis 2009 21:12

XP nejsou tak náročné na HW.

Kouril34
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kouril34 » 27 lis 2009 21:32

Jo proto chci dát XP místo VISTY, ale určitě jste si četli ty témata co mám za problém. Zkoušel jsem skoro vše a už nevím co dělat tak to přeinstaluju a bude no snad to pomůže. Ten problém jak jsem přehazoval procesory a aktualizovat BIOS a tak ..... no a mám v pc ten původní procesor no a od té doby to blbne( kolísá využití CPU, i paměť je vysoká stále) No a zjistil jsem, že když dám zobrazit procesy všech uživatelů, tak je jich přes 70. No a přitom mám jenom jeden účet. Tak nevím no ještě budu hledat jestli někdo neměl stejný problém. Kdyby jste někdo věděli jak se zbavit těch procesů, které jsou údajně od jiných uživatelů, tak napište prosím.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 lis 2009 21:50

Na sestavě v podpise se ti seká Vista? Nevěřím. Na daleko horší šunce mi jede Vista naprosto plynule a bez sekání. Máš originál nebo warez verze?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Kouril34
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kouril34 » 27 lis 2009 22:03

No originál no ale to mi začalo dělat tetka to kolísání. Už jsem zkusil vše, poslední možnosti pro mě asi jsou přeinstal, a nebo potom nová deska, protože žeprej se mohla poškodit jak jsem přehazoval procesor.

sondaw
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod sondaw » 27 lis 2009 22:53

memphisto píše:Na sestavě v podpise se ti seká Vista? Nevěřím. Na daleko horší šunce mi jede Vista naprosto plynule a bez sekání. Máš originál nebo warez verze?

Právě proto jsem reagovala tak, jak jsem napsala. Řešit problém se sekáním PC výměnou OS mi přišlo docela úsměvné. Mám v podstatě podobnou sestavu a Vista mi na ní šlape jako hodinky. Spíš to chce hledat jinde, v čem je problém, nemyslím si, že to vyřeší změna OS, podle mne to není Vistou, ale můžu se mýlit.
Spíš by mne asi zajímalo těch 70 spuštěných procesů, mám na PC programů docela dost, dělám na pC taky dost, ale tolik spuštěných procesů jsem snad ještě neměla

Kouril34
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Kouril34 » 28 lis 2009 11:02

No právě když to mám normálně, tak mám zpuštěných ani ne 20 procesorů a když dám zobrazit procesy všech uživatelů, tak jich je kotel.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 28 lis 2009 11:28

Používáš naráz více účtů mezi kterýma přepínáš?
Pokud ne, tak klikni ve správci na záložku uživatelé a měj tam jen svůj, zbytek odpoj.
Taky bych pošteloval různý Služby

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”