Ahoj..mám problém. Včera jsem zapnul pc a při startování systému začala oprava..proběhlo to v poho..windowsy naskočili. Pak jsem si šel spustit hru (konkrétně Assassin's Creed) a najednou se oběvilo varovné okýnko (viz. obrázek 1.)..hra se nespustila. Zkoušel jsem teda jinou hru (Quake 3 Arena) a znova se hra nespustila a objevilo se subsystemové okýnko (viz. obrázek 2.)...dál jsem teda zkoušel Winamp a zase vyskočilo okýnko (viz. obrázek 3.), program se ale spustil...Dělá mi to ikdyž si pustím film ( v BSplayeru).
Zkusil jsem teda přeinstalovat jednu hru, ale dělá to stále. Projel jsem pc důkladně několikrát antivirákem a nic (mám Kaspersky Internet Security) . Zkoušel jsem systém obnovit na minulý týden a zase nic. Přeinstaloval jsem grafárnu i DirectX..ale žádná změna..tak už nevím..jestli už jedině reinstal windows.. poraďte prosím... problém je podle mě v knihovnách (d3d8thk.dll , DCIMAN32.dll)...ale opravdu si s tím nevím rady..díky moc předem za radu...
Problém s knihovnama DLL Vyřešeno
Re: Problém s knihovnama DLL
Zkoušel jsi porovnat stávající knihovny s knihovnama v instalačním CD ? Jak se to jeví ?
Zkoušel jsem nainstalovat hru znovu..ale dělá to pořád. A na instalačním cd windows ty knihovny nejsou...takže nevím nadále...
-
- Pohlaví:
d3d je tuším knihovna directx, možná by stálo za pokus je přeinstalovat.
Zkus dát do mechaniky instalační CD win a klikni na Start\spustit napiš SFC /SCANNOW
Nech zkontrolovat systém.
Nech zkontrolovat systém.
wow!...děkuju moc..už to fachčí...asi se to při tý opravě pozměnilo..každopádně děkuju vám moc za pomoc;)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3511
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36