lze nahradit windows 7 64bit za xp ?
lze nahradit windows 7 64bit za xp ?
dobry den,nevim jestli tohle nekdo resil,nekde jinde,jsem zde novy a nasel jsem tady neco podobneho,tak jsem to tam napsal a jako odpoved jsem dostal,ze si mam zalozit vlastni tema,tak se predem omlouvam,pokud to tady nekde je.nedavno jsem koupiil novy notebook a v nem jiz nainstalovale windows 7 64 bitova verze.po mesici a pul jsem docela znechucen a zajimalo by me,jestli to lze preinstalovat na 32 bitovou verzi win xp.jeste jsem nic nezkousel,protoze jsem nemel dobre zkusenosti s predchozim notebookem,kde byla vista home basic a kdyz jsem to zkousel preinstalovat zkoncil jsem u cerne obrazovky s blikajicim kurzorem,tak jsem to nakonec dal technikovi,ktery za to shrabnul 1000,dal mi tam nelegalni xp a rikal,ze bych si to sam nepreinstaloval,protoze komponenty u visty funguji na jinych frekvencich a proto je nutne vse zpravnn nastavit pres bioa a dalsi hromadu kecu,ktere jsem stejne nepochopil.zajimalo by me,jestli to bude fungovat,ze tam vlozim bootovaci cd,smazu soucasny system a nainstaluji xp?dekuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: lze nahradit windows 7 64bit za xp ?
Co ti na sedmičkách vadí?
Ten technik kecal, vista a XP nepracují na jiných frekvencích, takovým lidem bych nedal ani korunu.
S tou instalací možná bude problém, že na daný notebook nemusí být ovladače pro winXP - notebook by byl nepoužitelný
Ten technik kecal, vista a XP nepracují na jiných frekvencích, takovým lidem bych nedal ani korunu.
S tou instalací možná bude problém, že na daný notebook nemusí být ovladače pro winXP - notebook by byl nepoužitelný
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaký to je notenbook? On ti tam dal nelegální XP a shrábnul za to 1000kč? To je (pokud tot není jen Tvůj případ) dost za hranicí zákona.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
ono to je hoodne za hranici zakona o pokud to byl ojedinely pripad
Microsoft prave proti takovym "obchodnikum" tvrde bojuje a hoodne sploupracuje c policejnima slozkami v tom danem state.....pro nej nema cenu honit kazdeho kdo ten windows crackne pro svoje ucely ale toho kdo takovy win ansledne prodava a zpusobuje tak mrkvosoftu skodu
Microsoft prave proti takovym "obchodnikum" tvrde bojuje a hoodne sploupracuje c policejnima slozkami v tom danem state.....pro nej nema cenu honit kazdeho kdo ten windows crackne pro svoje ucely ale toho kdo takovy win ansledne prodava a zpusobuje tak mrkvosoftu skodu
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tvůj dotaz je jak přejít z mercedesu na trabanta.Co se pokusit zvládnout ovládání?Pokud chceš opravdu přejít tak si zjisti jesli výrobce notebooku vůbec má udělané ovladače na Xp.
to bylo driv,s tema nelegalnima xpckama,ted mam novy notebook a normalne legalni verzi xp home,ktere jsem si chtel nainstalovat.takze pokud jsem to dobre pochopil,instalace by mela probehnout,tak jak ma,proste smazu system a nainstaluju novy a kdybych nesehnal ovladace,tak bych to zase preinstaloval zpet na win 7.predtim bych si samozrejme zjistil,jestli to uz nekdo na stejny typ notebooku zkousel instalovat.muj notebook je compaq presario cq61-310ec,windows 7 home premium,3gb ram,athlon II dual core M300,hhd 320gb http://www.alza.cz/Galery/ShowImage.asp ... &cd=NO006h
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak na tomto notebooku na XP zapomeň - není pro ně vydaná podpora a žádné ovladače
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
richchie píše:Tvůj dotaz je jak přejít z mercedesu na trabanta.Co se pokusit zvládnout ovládání?Pokud chceš opravdu přejít tak si zjisti jesli výrobce notebooku vůbec má udělané ovladače na Xp.
me je to jedno co si myslis o xp,ja jsem byl spokojenejsi,nedelam to proto,ze bych v tech sedmickach plaval,ale proto ze mi v nich spoustu veci nefunguje a pokazde kdyz neco instaluju,musim po netu hledat,jestli uz to nekdo instaloval,jestli vysel opravny patch,co musim udelat proto abych danou vec rozchodil a podobne..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mám 64bit sedmičky a to co popisuješ jsem vůbec nemusel absolvovat. Vše jede jak má i bez patchů a jiných úprav. Co ti třeba nejede?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve si stáhni ze stránek výrobce notebooku ovladače pro WinXP, pokud jsou dostupné. Pokud neseženeš ovladače, bude problém WinXP na notebooku zprovoznit a byla by to zbytečná práce s instalací.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem jak Xp tak jsem zkoušel i Vistu a momentálně W7 64bit a naprostá spokojenost.Systém je stabilní-nic nepadá jak u Xp.Chce to zvládnout ovládání systému.Napiš konkrétní věci co nejdou nainstalovat.Já jen měl potíže se starým hadwerem kde nepomohla ani kompabilita.Jinak instalace programů bez problémů.
Naposledy upravil(a) richchie dne 25 dub 2010 14:57, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přímo na stránkách výrobce nejsou pro XP žádné ovladače k tomuto notebooku
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8067
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30