Windows 7 - Disk pro opravu systemu
Re: Windows 7 - Disk pro opravu systemu
tak jsem hned narazil na problém !!! proč to má přes 9G ? To je asi disk pro obnovení toho nastavení co tam mám teď ne ? Ale já chci čistou kopii windows 7 a nechci obnovovat to co tam mám teď !
Romaine píše:Dej tento počítač - správa počítače - správce disků a tam by měl být NEPOJMENOVANÝ disk a vlevo napsáno oddíl pro obnovení viz foto. Acer by to tam měl mít. Z toho to při zmáčknutí něčeho při boootu snadno obnovíš do nastavení jako jsi měl po koupi, jak tu psali.
Jen nechápu, že mi píše 12 GB volných z 12 GB.
Anno máš pravdu to jsem přehlédl ! Ale taky tam mám 11,72 G volných z 11,72 G !
Takže nějakým tlačítkem po restartování notebooku tohle spustím a smaže se mi vše co mam v PC a obnoví se úpně čisté Windows 7 jako když jsem notebook poprvé zapnul ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To jsem myslel. Bohužel u Aceru nevím, jaká je to klávesa. Zkusím pohledat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Já to ještě nedělala, ale jinak ano, mělo by to tak být - při startu, hned u první obrazovky je nápověda, jaké F (1-12) to bude.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Taky kouším hledal , ale zatím nic, a ještě mi prosím řekněte. Když zjistíme tu klávesu, a já restartuju notebook a stisknu jí (jednoduše řečeno) tak pak přeinstaluju Windows v notebooku a naforátuju disk tak, aby notebook po instalaci byl čistý jak když jsem ho přinesl poprvé domů ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže v BIOSU bys měl najít položku D2D Recovery a přepnout ji na enable a potom při bootu stiskneš Alt+F10 a spustí se obnovení systému z toho skrytého oddílu.Viz. tady
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Super ! Moc díky , takže se tím všechno smaže. To znamená že bych měl všechno pořebné mít zalhované že ? Doufám že bude Windows jako nový !?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To ti nezaručím, protože s tímhle zkušenosti nemám. Každopádně záloha záložek z prohlížeče, dokumentů na systémovém disku apod. je třeba, protože po té obnově bude systém jak po prvním spuštění, takže bez tvých věcí
To doufám ! Právě proto to dělám abych počítač pořídně vyčistil od všech her a zbytků a také mam problém s panelm snadné spuštění a pod. takže budu rád když potom bude disk naformátován a bude jako kdybych spouštěl notebook poprvé ! všechno mám zálohované na externím disku , to stačí ne? Nebo mám radši provést zálohu tím programem od Aceru na dvd ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud si myslíš, že sis na ten disk zazálohoval všechno, tak hurá do toho
Nebude to formátovat, ale pouze ten stávající systém přepíše obrazem toho záložního čistého systému a všechno nepotřebné bude pryč

No práve že si to jen myslím , ještě si to nechám projít hlavou a prohledávám všechno co bych ještě mohl potřebovat než to spustím 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5877
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
-
Instalace Windows 11 - nevidím nový M.2 disk Příloha(y)
od lukas.sei » 29 kvě 2025 09:48 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3553
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
30 kvě 2025 11:32
-
-
- 6
- 8079
-
od zeus