WinMail neuloží adresu pop3 serveru
WinMail neuloží adresu pop3 serveru
Zdravím,mám menší problém s nastavením WinMailu ve WinXP. Tiscali měnilo adresy serverů příchozí a odchozí pošty, odchozí mám díky poskytovali netu v pořádku, příchozí přepíšu z pop3.tiscali.cz na pop3.mail.tiscali.cz, po vypnutí a zapnut programu však slovíčko "mail zmizí a e-mail je tudíž nepoužitelný. Neví někdo, co s tím? Díky za odpo
-
- Pohlaví:
Re: WinMail neuloží adresu pop3 serveru
Nezapomínáš to nastavení nejprve uložit ?
Nene, po přepsání na pop3.mail.tiscali.cz dám v dialogu Uložit, pak Ok, vypnu,zapnu a nic. Napadlo mě poškození nějákýho souboru, do kterýho se o ukládá?
Starý účet smaž a vytvoř nový zcela znova.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
-
- Pohlaví:
Poškození asi ne. Co je to ten WinMail ? Tiscali tam žádný "mail" neuvádí: http://servicedesk.tiscali.cz/mail/express.php
Měnit účet nechci, je dost oficiální (pro fotbalové soutěže). A Tiscali to měnilo tak před měsícem, v těch starých nábodech to asi ještě nemají, každopádně příchozí S je určitě pop3.mai.tiscali.cz...tak to asi budu muset pokaždý přepsat
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mohu potvrdit, že ty pop3 servery se přejmenovávaly.
Vyexportuj emaily, kontakty, vše zazálohuj, vymaž účet, nastavení a poté vytvoř nový, importuj nastavení a zprávy.
Vyexportuj emaily, kontakty, vše zazálohuj, vymaž účet, nastavení a poté vytvoř nový, importuj nastavení a zprávy.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”